Κλοπή σε αυτοκίνητο στον αρχαιολογικό χώρο της Αγίας Φωτεινής στη Μαντινεία

Κλοπή σε αυτοκίνητο στον αρχαιολογικό χώρο της Αγίας Φωτεινής στη Μαντινεία

Οκτώβριος 20, 2019 - 18:01
0 σχόλια

Για δύο λεπτά άφησε οικογένεια από την Τρίπολη το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο χθες Σάββατο το μεσημέρι στον χώρο της εκκλησίας της Αγίας Φωτεινής και άγνωστοι ποι παραμόνευαν, άνοιξαν το όχημα και αφαίρεσαν από μέσα ό,τι βρήκαν, δηλαδή δύο παιδικά παγούρια για νερό και κάποιες αλλαξιές παιδικών ρούχων.

Οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου δεν είχαν αφήσει πράγματα αξίας στο όχημα, ωστόσο προκαλεί εντύπωση η ταχύτητα με την οποία έδρασαν οι άγνωστοι, οι οποίοι προφανώς είχαν τον νου τους και παρακολουθούσαν τις κινήσεις των επισκεπτών του αρχαιολογικού χώρου.

Επομένως, οι οδηγοί πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, ακόμα και αν απομακρύνονται από τα οχήματά τους για λίγη ώρα. Όπως μας είπαν οι ιδιοκτήτες, από μια άποψη ευτυχώς που το όχημα ήταν ξεκλείδωτο, αλλιώς μπορεί οι άγνωστοι να είχαν σπάσει τα τζάμια ή να είχαν προσπαθήσει να το παραβιάσουν, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.