Κλείνει η πλατφόρμα για τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Κλείνει η πλατφόρμα για τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Αύγουστος 24, 2023 - 15:16
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Κλείνει την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων προτίμησης περιοχών.

Οι δηλώσεις υποβάλλονται στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) (https://opsyd.sch.gr).

Οι νέες προσλήψεις αφορούν το σχολικό έτος 2023-2024.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΟΠΣΥΔ, οι υποψήφιοι πρέπει να προσέξουν τα εξής:

Κατά τη διαδικασία επιλογής περιοχών προτίμησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (https://opsyd.sch.gr) δηλώνονται, κατά σειρά προτεραιότητας, από μία (1) μέχρι και το σύνολο των διαθέσιμων, ανά κλάδο, περιοχών προτίμησης αναπληρωτών [περιοχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μουσικά σχολεία, καλλιτεχνικά σχολεία, εκκλησιαστικά γυμνάσια και λύκεια, Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας (Σ.Ε.Π.) Ηρακλείου Κρήτης, Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων (Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.) και σχολικές μονάδες οι οποίες λειτουργούν σε Σωφρονιστικά Καταστήματα] με πλήρες ή/και με μειωμένο ωράριο.
Υποψήφιοι οι οποίοι εντάσσονται σε περισσότερους του ενός αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Α΄ (Γενικής Εκπαίδευσης) του Α.Σ.Ε.Π., υποβάλλουν στο ΟΠΣΥΔ ξεχωριστή αίτηση πρόσληψης για καθέναν από τους εν λόγω κλάδους/ειδικότητες.
Ομοίως, διακριτή αίτηση υποβάλλεται για τους εκπαιδευτικούς που έχουν ενταχθεί ταυτόχρονα στους αξιολογικούς πίνακες Α΄ της Γενικής Εκπαίδευσης και στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες της Ε.Α.Ε.. (Β΄ και επικουρικούς αυτών).
Οι εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ79.01, ΠΕ86, ΠΕ91.01, ΠΕ91.02 και ΤΕ16 δύνανται να επιλέξουν περιοχές και από τις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.