«Κιβωτός της Πίστεως»: Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες για όλους (pics)

«Κιβωτός της Πίστεως»: Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες για όλους (pics)

Μάρτιος 27, 2023 - 09:40
0 σχόλια

Τα βαφτιστήρια και φέτος περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την πασχαλινή τους λαμπάδα. Έτσι οι νονοί και οι νονές ψάχνουν για αυτή την μοναδική λαμπάδα που θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους.

Το κατάστημα «Κιβωτός της πίστεως» στην Τρίπολη έχοντας μπει σε πασχαλινό κλίμα διαθέτει χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες. Η Βασιλική Σκριμιζέα έχει ετοιμάσει μια γκάμα από πασχαλινές λαμπάδες για όλα τα γούστα, για κορίτσια και αγόρια, αλλά και για τους μεγάλους.

Λαμπάδες με χειροποίητα διακοσμητικά, με αυθεντικά παιχνίδια της Disney, η Μίνι ο Μίκι η Frozen ο Spiderman , η Pepa το γουρουνάκι, μονόκεροι και πριγκίπισσες, ο Σίμπα από τον «Βασιλιά των Λιονταριών». Επίσης ήρωες της Μarvel ο Superman και άλλοι πολλοί. Βρείτε λαμπάδες με Playmobil, με τον Χάρι Πότερ, με λούτρινα αρκουδάκια με γνήσιες απομιμήσεις υπαρκτών μοντέλων  αυτοκίνητων  και μηχανές, ρομπότ και με την αγαπημένη σας ομάδα.

Ακόμη θα βρείτε όλα τα είδη που θα χρειαστείτε για τις ημέρες που έρχονται, όπως σοκολατένια  αβγά και λαγουδάκια, κεριά, φαναράκια, λουλούδια και εκκλησιαστικά είδη.

Βρείτε στολισμένες λαμπάδα από 4.90 ευρώ!

«Κιβωτός της πίστεως»

Ερμού 12, Τρίπολη

Καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27160. 07192  και 6982442428

Ακολουθήστε και στο Instagram kibwtos_tis_pistews

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.