Κατάθεση στεφάνου στις προτομές του Καπετάν Αντώνη Δραβίλα και Βασίλη Κατρή ή Κατριμουστάκη στο Λεβίδι

Κατάθεση στεφάνου στις προτομές του Καπετάν Αντώνη Δραβίλα και Βασίλη Κατρή ή Κατριμουστάκη στο Λεβίδι

Απρίλιος 11, 2024 - 16:40
0 σχόλια

Φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λεβιδίου της Δ.Ε. Λεβιδίου, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό της 203ης επετείου της πρώτης νικητήριας μάχης κατά των Τούρκων στο Λεβίδι, την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, ώρα 10:30 π.μ. καθώς και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα 12 έως 14 Απριλίου 2024.

Πρόγραμμα εορτασμού

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

10:30 Κατάθεση στεφάνου από το Δήμο Τρίπολης, στην Δ.Κ. Λεβιδίου στην προτομή Καπετάν Αλέξη Νικολάου ή Λεβιδιώτη.

11:00 Τέλεση τρισάγιου - Κατάθεση στεφάνου στην Δ.Κ. Παλαιοπύργου - Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης στις προτομές του Καπετάν Αντώνη Δραβίλα και Βασίλη Κατρή ή Κατριμουστάκη. 

18:30 Εκδήλωση Φιλοτεχνικού Συλλόγου Λεβιδίου για τη μάχη στο Λεβίδι. Στην εκδήλωση θα τιμηθεί η κ. Σωτηρία Μπακοπούλου - Σικελιανού για την προσφορά του πίνακα «Ο θάνατος του "Ηρωα Αναγνώστη Στριφτόμπολα» που ανήκει στην οικογένεια Στριφτόμπολα.

21:00 Λαμπαδηφορία από το ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΒΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ 0ΜΑΔΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 

21:30 Παραδοσιακοί Χοροί από το Χορευτικό Όμιλο Λεβιδίου

Φωτογραφία αρχείου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.