Κατάθεση στεφάνων από τους Αρκάδες του Μόντρεαλ για την Άλωση της Τριπολιτσάς

Κατάθεση στεφάνων από τους Αρκάδες του Μόντρεαλ για την Άλωση της Τριπολιτσάς

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 10:42
0 σχόλια

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΝΑΔΑ ( Μόντρεαλ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρουσία σύσσωμου του Δ/Σ του Συλλόγου μας,του Δ/Σ του γυναικείου Τμήματος, του Τμήματος Νεολαίας,και πολλών επισήμων της παροικίας μας έγινε την Κυριακή στον Ιερό Ναό Της κοιμήσης Της Θεοτόκου, η προγραμματισμένη δοξολογία και κατάθεση στεφάνου για την Άλωση της Τριπολιτσάς. Ο Αρκάς Ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού Πατήρ Νικόλαος Παπαγεωργίου όπως κάθε χρόνο μας έκανε να νιώσουμε υπερήφανοι σαν ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά και σαν ΑΡΚΑΔΕΣ με τον γεμάτο εθνικό παλμό πύρινο λόγο του.

Μέτα το πέρας της λειτουργίας,προσφέραμε καφέ, κονιάκ τυρί κι ελιά σε όλα τα μέλη και φίλους που μας επισκέφθηκαν στη λέσχη του Συλλόγου μας.
Ο Πρόεδρος του Δ/Σ κύριος Θανάσης Παπαβασιλείου στο καθιερωμένο μήνυμά του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο Σύλλογό μας. Και τους κάλεσε να δώσουν το παρών στην προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο 27/09 συνεστίαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς που θα γίνει στη λέσχη μας,με φαγητό μουσική και χορό μέχρι πρωίας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς από το Μόντρεαλ .
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες Σχέσεις,Επικοινωνία,& Ενημέρωση.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.