Καταπέλτης ο Σκαντζός προς κάθε κατεύθυνση για τη διαφάνεια του δήμου (video)

Καταπέλτης ο Σκαντζός προς κάθε κατεύθυνση για τη διαφάνεια του δήμου (video)

Απρίλιος 09, 2014 - 17:00
2 σχόλια

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι – Με ήθος χειριστήκαμε την οικονομική διαχείριση του δήμου

Πολιτικοί παράγοντες από τον τόπο μας θεώρησαν ότι με μια καταγγελία δεν πρέπει να πάμε στις εκλογές με τον τρόπο που είχαμε ορίσει, αλλά θέλησαν με τους γνωστούς τρόπους του παρελθόντος και τις πολιτικές πρακτικές του παρελθόντος

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Μανώλης Σκαντζός όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου μιλώντας για τα σκάνδαλα τα όποια θέλουν να δημιουργήσουν πολιτικοί παράγοντες στην δημοτική αρχή δυο μήνες πριν τις εκλογές, αφού δεν υπάρχει ο  απαραίτητος χρόνος να προχωρήσουν σε διαχειριστικό έλεγχο.

Ο Μανώλης Σκαντζός μίλησε για το στόχο της παράταξής του ο οποίος ήταν να πάνε στις εκλογές προβάλλοντας το έργο και τη διαχείριση που έκαναν αυτά τα 3,5 χρόνια. Ταυτόχρονα να δεχτούν την κριτική σε αυτά που έκαναν και δεν έκαναν και να θέσουν νέους στόχους για την περίοδο μετά τις εκλογές του Μαΐου.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην «ανώνυμη» καταγγελία του κ. Αποστολόπουλου όπου η δημοτική αρχή ανέδειξε αμέσως. Επιστολή η οποία  κατηγορούσε τη δημοτική αρχή για πολλές απευθείας αναθέσεις αλλά και για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος. Το πρόσωπο της καταγγελίας είναι  ανύπαρκτο γεγονός το οποίο προέκυψε ύστερα από εισαγγελική έρευνα που έγινε και οδηγεί στο ότι πίσω από το όνομα του Αποστολόπουλου βρίσκονται πολιτικοί παράγοντες.
Μία από τις βασικότερες καταγγελίες ήταν τα 200.000 που είπαν ότι τα «έφαγε» η δημοτική αρχή και ο κ. Σκαντζός, καταρρίφθηκε καθώς το έργο για το οποίο γίνεται λόγος είναι η επισκευή του Λιμανιού στο Άστρος που στοίχισε 200.000 ευρώ.
Το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης ο κ. Σκαντζός το αφιέρωσε στο να συγκρίνει  το παρελθόν του δήμου Β. Κυνουρίας και των προηγούμενων δημοτικών αρχών με τη δική του δημοτική αρχή.
Στην ουσία ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας  ανέδειξε τα δυο σημαντικά ζητήματα τα οποία πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης, το πώς διαχειρίστηκε τα οικονομικά του δήμου και τα ζητήματα της διαφάνειας.
Τόνισε ότι με ήθος χειρίστηκαν την οικονομική διαχείριση του δήμου, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται καθώς παρέλαβαν ένα δήμο με πολλά χρέη και παραδίδουν ένα δήμο με 3.000.000 στα ταμείου του.
Την Πέμπτη 8 Απριλίου πριν δώσει τη συνέντευξη ήρθε μια νέα επιστολή του Αποστολόπουλου στην οποία γράφει ότι χάρηκε με την άμεση αντιμετώπιση της δημοτικής αρχής στις καταγγελίες και βρήκε ικανοποιητικές τις απαντήσεις και αναφέρει ότι είχε παραπλανηθεί. Πιστεύω δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας των έργων που εκτέλεσε η δημοτική αρχή, ανέφερε.
Στόχος της παράταξης του κ. Σκαντζού ήταν να ξεχρεώσουν το δήμο και να του δώσουν πρόσωπο, πράγμα το οποίο πέτυχε σε ένα μόλις χρόνο. Κάναμε φερέγγυο το Δήμο και υλοποιήσαμε έργα αυτό υποσχεθήκαμε στους πολίτες και το κάναμε, είπε.
Θα προχωρήσει σε διαχειριστικό έλεγχο όταν θα τελειώσει η θητεία του, θα ανοίξει τους λογαριασμούς την ημέρα που θα φύγει  και θα δείξει στον κόσμο ότι έτσι όπως μπήκε και έτσι θα φύγει.

Video: 

youtube://v/ESc0miI6nok


2 Σχόλια

<p>δεν εχεις φιλοτιμο σε περιμενουμε γιατρο για να υπηρετησεις κα παλι *** την υγεια μηπως η υποκρισια ειναι πολυ μεγαλη;;;;;;</p>

επειδή είδα λίγο απ το βίντεο, βγαίνει ο δήμαρχος, μιλάει για κατασπατάληση χρημάτων παλιότερων ετών, κ.α,,,, ταμείο γεμάτο πλέον με στοιχεία κι εσύ βγαίνεις ως ανώνυμος και λες αυτά???? μήπως είσαι με τους άλλους,,,λέω εγώ!!!!ξυπνάτεεεεεεε ρεεεεεειιιιιιιιιι!!!!