Κατανομή 268.000 ευρώ για τα σχολεία της Αρκαδίας

Κατανομή 268.000 ευρώ για τα σχολεία της Αρκαδίας

Νοέμβριος 25, 2015 - 10:12
0 σχόλια

Με 25 εκατομμύρια ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, τους δήμους της χώρας, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) έτους 2015, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους σύμφωνα με ανακοίνωσή του την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για χρήματα που προέρχονται από τους ΚΑΠ (Δ’ Κατανομή) ποσού 25 εκατομμυρίων ευρώ  από τους ΚΑΠ έτους 2015, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους.

Έτσι, από τις πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον Κρατικό Προϋπολογισμό έτους 2015 και αφορούν στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων, και έχοντας υπόψη το χρηματικό υπόλοιπο του λογαριασμού του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών»

Για τις σχολικές μονάδες της Αρκαδίας οι πόροι κατανέμονται ως εξής:  

Για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας  θα διατεθεί το ποσό των 31.330 ευρώ

Για τον Δήμο Γορτυνίας θα διατεθεί το ποσό των 33.950 ευρώ

Για τον Δήμο Μεγαλόπολης θα διατεθεί το ποσό των 28.760 ευρώ

Για τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας θα διατεθεί το ποσό των 18.160 ευρώ

Για τον Δήμο Τρίπολης θα διατεθεί το ποσό των 155.960 ευρώ

Τα ανωτέρω ποσά θα καταβληθούν στους δικαιούχους Δήμους με Χρηματική Εντολή του  Υπουργείου μας προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.