Καστρίτης: «Να δείξουμε εγωισμό και αντίδραση»

Καστρίτης: «Να δείξουμε εγωισμό και αντίδραση»

Φεβρουάριος 03, 2014 - 08:38

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο Λαύριο με την ομώνυμη ομάδα, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης έκανε δηλώσεις, τόσο για τον αγώνα στο Λαύριο, όσο και για τον επόμενο αγώνα στην Τρίπολη με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού έχουν ως εξής: «Γνωρίζαμε εξαρχής πώς επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο θέλαμε να διεκδικήσουμε. Επιθετικά λειτουργήσαμε σε πολύ ικανοποιητικά πλαίσια, δυστυχώς όμως, αμυντικά δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο στα επίπεδα που θα μας επέτρεπαν να διεκδικήσουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για τη νίκη της.

Ακολουθεί μία εβδομάδα κενό, που θα μας βοηθήσει να ανανεωθούμε τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Έχουμε μπροστά μας το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Κόροιβο και οφείλουμε να δείξουμε τον εγωισμό και την αντίδραση μας στις δύο σερί ήττες που έχουμε, παρουσιάζοντας το καλό μας πρόσωπο.

Εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας και τον τρόπο δουλειάς τους καθημερινά και πρέπει άμεσα να φανεί πώς αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα και πώς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πάνω από όλα μαχητικοί και με υψηλό κίνητρο σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος»

Ειδήσεις: