Καρναβάλι Δήμου Τρίπολης 2012 (photos&video)

Καρναβάλι Δήμου Τρίπολης 2012 (photos&video)

Φεβρουάριος 26, 2012 - 21:03
26 σχόλια

Η οικονομική κρίση είχε την τιμητική της στο φετινό καρναβάλι του Δήμου Τρίπολης που έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι για λίγο ξέχασαν  την "τρικυμία" μέτρων από την Τρόικα .

Η δημοσιογράφος Γιώτα Καμπισιούλη για άλλη μια χρονιά παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την καρναβαλική παρέλαση ενώ ο Οβελίξ ήταν στο πλάι της για την "προστασία" της!!!

http://www.arcadiaportal.gr/news/apokria-stin-tripoli-photosvideo

Video: 

youtube://v/GP3yxKlqVP4

youtube://v/x6yyPdqnd74


26 Σχόλια

ΟΒελίξ ήταν ο Κουκάκης, ενώ Βίκινγκ ήταν ο Μπόζος! Όλα τα λεφτά οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι. Μπράβο στους διοργανωτές της αποκριάτικης παρέλασης και μπράβο στον κόσμο, που βγήκε από τα σπίτια του και έδειξε πώς θέλει το καρναβάλι.

Γιατί η αντιπολίτευση του Δήμου έλαμψε δια της απουσίας της από την αποκριάτικη παρέλαση; Μήπως γιατί στηρίζει το καρναβάλι στο Κακούρι και όχι στην πρωτεύουσα του Δήμου, Τρίπολη;

Στις φωτογραφίες σας είδαμε ότι έδωσαν το παρόν στο Καρναβάλι, ακόμα και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα, αλλά και τον γενικό γραμματέα Πάρη Κατσικερό. Μπράβο τους!!

<p> γιατι ρε κωστα κομματικοποιεις μια ωραια μερα και καλη διασκεδαση<br /> τι στο διαλο; ολα για την μουρη του δημαρχου και των παρατρεχαμενων γινονται;<br /> προσωπικα χεσ*** ποιοι ηταν εκει απο μουρες της πολης<br /> τοσα παιδια και τοσος κοσμος ειναι γιατι παντα να βλεπουμε ταμουτρα τους<br /> χεσ***** για πολιτικους, αντιπολιτευση και παρατρεχαμενους</p>

Νίκο έχεις δίκιο. Ούτε εγώ ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλά δεν μπορώ να ακούω τις προηγούμενες ημέρες να μη γίνει τίποτα στην Τρίπολη, να μη γίνει καρναβάλι, αλλά να γίνει στο Κακούρι! Κατά τα άλλα συμφωνούμε. Οι Απόκριες δεν πρέπει να είναι πολιτικό τοπίο δράσης, αλλά ευκαιρία για ξεφάντωμα, διασκέδαση και ξενοιασιά (έστω προσωρινή)! Τα λέμε αύριο στην Κάρτσοβα

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΖΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΑΛΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΝΟΩ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΥΡΙΑΝΗ.

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ??ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ,ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ,ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ!ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ? ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ? ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ.....ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ???

Αισχος διοργανωση!!!!! Ηταν τοσο δυσκολο να καθεται ο κοσμος στα πεζοδρομια? Μπροστα στο δικαστηριο δεν μπορουσαν να περασουν τα γκρουπ γιατι ο κοσμος ηταν μες τη μεση. Η δημοτικη αστυνομια τι εκανε? Απαραδεκτο να μην υπαρχει μουσικη σε ολη τη διαδρομη. 26000 ευρω που στοιχισε η εκδηλωση που πηγαν? Στα ηχητικα στην Κεννεντυ και στο χορτοπολεμο? Παρακμιακο τελειως! Καθε περσυ και καλυτερα.

ΕΣΥ ΑΣΧΕΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 26000 € ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ. ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΑΝ 80000€ ΚΑΙ ΑΝΩ...

Καλά έκανε η αστυνομια και δεν εμποδιζε τον κοσμο. Ετσι ειναι το καρναβάλι να συμμετέχει και ο κοσμος που καθεται στα πεζοδρομια , να χορευει μαζί με τα γκρουπ και να χαιρονται ολοι. Αρκετους αστυνόμους και γερμανους εχουμε καθε μερα πανω απο το κεφάλι μας. Ας αισθανθούμε μια μερα ελευθεροι. Μπραβο παιδια και του χρονου!!! Εστω και για λιγο ο κοσμος της Τρίπολης ξεφυγε απο την καθημερινότητα.

Του χρονου ρε μεγαλε επειδη θα ειναι ακομη χειροτερο το καρναβαλι,κατσε κ απολαυσε απο τον καναπεδακο σου "λαγουδακι" το καρναβαλι της πατρας κ μην ασχολησαι με αυτο της τριπολης.ο κοσμοσ ηταν οντως πολυς κ λογω της καλοκαιριας που βοηθησε κ λογω του οτι ολοι ηθελαν να ξεφυγουν κ να περασουν καλα εστω για λιγο.οσω για τα 26.000 μπορεισ να ενημερωθεισ απο το διαυγεια.τριημερο εκδηλωσεων με αυτα τα λεφτα.ρωταμε κ μετα μιλαμε.κακομοιρη..ααα κ η δημοτικη αστυνομια δεν πληρωθηκε για να ειναι εκει κ ομως το εκανε.κ μπραβο στα παιδια.φταιμε κ εμεις που σα ζωα μπαινουμε στη μεση.μια ζωη συμβαινει αυτο τωρα θα αλλαξει??αντε παμε να φαμε τη λαγανα μασ τωρα στην καρτσοβα κ να περασουμε καλα εστω κ με βροχη.καλη σαρακοστη σε ολουσ.κ αφηστε στην ακρη τισ κακιεσ

ποιος μπορεί να δημοσιεύσει το link στη διαύγεια για να δούμε αναλυτικά τα έξοδα?

Υπερσπιστές του Δημάρχου, όταν κάτι είναι καλό να το λέμε και όταν κάτι είναι άθλιο επίσης να το λέμε. Δεν ξέρω ποιος φταίει, αλλά το να είναι ο κόσμος στη μέση του δρόμου και να μην μπορούν να περάσουν τα γκρουπ ή το να σταματάει να ακούγεται η μουσική από ένα σημείο και μετά όντως είναι άθλια. Και σίγουρα αυτοί που έκλειναν το δρόμο δεν το έκαναν για να συμμετάσχουν, αλλά λόγω βλακείας. Τα γκρουπ έχουν συγκεκριμένα θέματα και δε μπορεί ο καθένας να μπαίνει μέσα. Ο κόσμος μπορεί να συμμετάσχει διαφορετικά. Από τις θέσεις του κατά τη διάρκεια της παρέλασης και μετά όλοι μαζί ανακατεμένοι στο Σέχι. Όσο για τα 26.000 €, σκεφτείτε πόσες εκδηλώσεις που χρειάζονται ηχητική κάλυψη πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Δήμος και πόσα χρήματα σπαταλούνται ειδικά για τα ηχητικά. Μήπως ο Δήμος θα έπρεπε να έχει αγοράσει από χρόνια τα δικά του μηχανήματα; Γιατί δε γίνεται αυτό; Γιατί μοιράζεται κάθε χρόνο το χρήμα αφειδώς σε κρατικοδίαιτους ελεύθερους επαγγελματίες; Μήπως για ψηφοθηρικούς λόγους; Και υπάρχουν και πάρα πολλές άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις δαπανών!

Όλοι όσοι κατακρίνετε κάθε (μα κάθε!) χρόνο τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου, συμπαθάτε με, αλλά είστε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ και χρήζετε άμεσα ιατρικής βοήθειας! Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, όλοι εσείς οι...δυσκοίλιοι, που μας ζαλίζετε τ' αυτιά κάθε χρόνο με τη γκρίνια και τη μουρμούρα, αλλά υπάρχει κόσμος που δεν έχει την οικονομική άνεση να πάει κάπου αλλού τις απόκριες και του αρέσει το καρναβάλι της Τρίπολης! Τόσο δύσκολο είναι να το χωνέψετε; Στο κάτω-κάτω, σε όποιον δεν αρέσει, κάθεται στο σπιτάκι του και στη μιζέρια του και παρακολουθεί από την τηλεόραση το καρναβάλι της Πάτρας! Για του λόγου το αληθές, δείτε τις φωτογραφίες, εκτός κι αν μας πείτε ότι είναι φωτομοντάζ! Κι εγώ στην ίδια χώρα ζω κι εγώ δημότης Τρίπολης είμαι κι εμένα μ' έχει γονατίσει η κρίση, αλλά δεν κάθομαι να μουρμουράω από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μου φταίει μέχρι κι ο αέρας που αναπνέω! Αμάν πια! Να ξεφύγουμε λίγο από τη μιζέρια θέλουμε, ιδίως την εποχή που διανύουμε, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν μερικοί; Εύχομαι να είμαστε και του χρόνου καλά και στο δήμο να συνεχίσει το καρναβάλι για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί το ζητάει ο κόσμος στο σύνολό του και γιατί θυμάστε τι κράξιμο που έφαγε ο Κοτσιάνης, τη χρονιά που δεν έκανε καθόλου η Τρίπολη καρναβαλικές εκδηλώσεις! Και, προς Θεού, δεν είπε κανείς ότι το καρναβάλι πάει να πάρει τη δόξα από το τριπολιτσιώτικο Πάσχα ή από την άλωση της Τριπολιτσάς! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο! Ίσα-ίσα, που θέλουμε, κάθε χρόνο τις απόκριες, να ξεσκάμε λίγο, να βγαίνουμε από το σπίτι μας και να διασκεδάζουμε! Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά και οι κομπλεξικοί ακομπλεξάριστοι!

Ένα σχόλιο που έστειλα πριν 3 περίπου ώρες τι απέγινε; Θα στεναχωρούσε το Δήμαρχο και δε δημοσιεύτηκε; Ή μήπως όσοι κάνουν κριτική σε οργανωτικά θέματα είναι μίζεροί; Εγώ χθες παρέλασα με γκρουπ και συνολικά πέρασα μια χαρά με την παρέα μου. Επειδή εμείς γουστάραμε. Όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η διοργάνωση ήταν άθλια! Παρακαλώ δημοσιεύστε και το προηγούμενο σχόλιό μου, καθ'ότι δεν ήταν υβριστικό!

Χθες ήμουν κι εγώ στο καρναβάλι με τα παιδιά μου. Σαν θεατές.Είναι γεγονός πως ο κόσμος δυσκόλευε πολύ τις ομάδες των παιδιών να παρελάσουν. Ο κόσμος δεν συμμετείχε, απλά στέκονταν μες τη μέση και κοιτούσε αποβλακωμένος. Αν χόρευε ή έδειχνε να διασκεδάζει θα το δεχόμουνα πιο εύκολα.Το γεγονός ότι απλά δυσκόλευε τις ομάδες να παρελάσουν είναι άλλο θέμα. Ήταν τόσο δύσκολο να βάλουν τα σκοινιά που βάζουν στις παρελάσεις? Και στην τελική αν είναι να κάνει ο καθένας ότι θέλει, τότε να μη γίνεται παρελαση. Να ντύνεται όποιος θέλει και να χορευει οπου του ερθει. Σεβαστείτε τουλαχιστον την συμμετοχή των παιδιών που χωρίς αυτά δεν θα υπήρχε καν καρναβαλι. Όπως επίσης ήταν άσχημο να μην υπάρχει μουσική έξω από το δικαστήριο. Προσπαθούσαν τα παιδιά να χορεύουν από το πουθενά. Και όσον αφορά τον κύριο που αποκαλει κομπλεξικούς όσους σχολιάζουν την διοργάνωση, προφανώς έχει έλλειψη γουστου και αισθητικής και ήταν ένας από αυτούς που κάθονταν μες τη μέση. Με όποιον άνθρωπο μίλησα χτες και σήμερα, όλοι ήταν δυσαρεστημένοι. Αυτό δε σημαίνει πως είναι πολιτικοί αντίπαλοι του κύριου Σμυρνιώτη. Είναι απλοί άνθρωποι που πήραν μέρος στο καρναβάλι ή ήταν θεατές. Δε χρειάζεται να τα τοποθετούμε όλα σε πολιτικό επίπεδο.

κυπελλο αστεραρα , κυπελλο στον θοδωροοοοο. τι φωναζετε ρε σεις; ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Μα καλά δεν κουράστηκαν τα παιδιά να χορεύουν τόσο δρόμο που ήθελαν να χορέψουν και μπροστά στο δικαστήριο?Πάντως είχε ηχεία μπροστά στο δικαστήριο......... Οσον αφορά το κόσμο που εμπόδιζε τους καρναβαλιστές έχετε απόλυτο δίκιο όλοι σας,έπρεπε να μπουν σχοινιά όπως στις παρελάσεις.... Εγώ πάντως που είδα τόσα παιδιά να γελάνε και να διασκεδάζουν λέω ότι άξιζε το κόπο και τα λεφτά το καρναβάλι αλλά υπήρχαν και κάποιες αστοχίες στην διοργάνωση λόγω κόστους....... Εμένα δεν μου άρεσε το ότι η ομιλήτρια μίλαγε συνέχεια.....μπουρου μπουρου όλη την ώρα......... Πάντως δεν συμφωνώ με το φιλτράρισμα των σχολίων(αν γίνεται από το portal)όπως λέει ο φίλος πιο κάτω.........

Βλεπω τα σχολια σας και γελαω πραγματικα με ορισμενους. Τελικα ποσο μιζερος ειναι ο κοσμος?Ποσο πισω ειστε ρε? Εγω ειδα οτι κοσμακις περασε καλα,γλεντισε,χαμολεγασε και διασκεδασε.Και καθεστε εδω και λετε για 26,000 η 30,000 η 80,000 ρε πατε καλα? Εδω δημος που ηταν γνωστος του για το καρναβαλι και μονο φετος δεν εκανε τιποτα απολυτος λογω περικοπων.Και κλαιγεστε εσεις? Δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα τελικα.

<p> ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΕ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ **. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ</p>

Γεια σας κι απο μενα παιδια. Συμετειχα κι εγω στο καρναβαλι της πολης μας με χαρα, προσωπικα για πρωτη φορα φετος, στο πιο ομορφο γκρουπ κατα τη γνωμη μου και αυτο που θα ηθελα απο το δημο Τριπολης οσον αφορα την διοργανωση του καρναβαλιου ειναι τα παρακατω α) Ηχητικη καλυψη μεχρι το τερματισμο, β) Περισσοτερη μουσικη λιγοτερα λογια... γ) Ελευθερα περασματα για τα γκρουπ. Για να μη λεμε λοιπον το κλασικο "καθε περυσι και καλυτερα" ας προσεξουμε καποιες μικρες λεπτομεριες. Ευχαριστω και κατι ακομη, δε θα ηταν κακο πιστευω ο δημος Τριπολης να συνεργαζονταν με αυτον της Πατρας προκειμενου να αποκτησει ιδεες αλλα και εμπειριες για το πως θα πρεπει να στηθει μια τετοια γιορτη.

Σίγουρα το καρναβαλι της Τρίπολης δε μπορει να συγκριθεί με το καρναβάλι της Πάτρας . Ειναι δευτερη χρονιά που ξεκινά πάλι και με πολυ μικρό προυπολογισμό. Σημασία εχει οτι ο κόσμος την Κυριακή βγήκε έξω και διασκέδασε. Φανατστείτε εαν δε γινόταν το καρναβάλι θα ήταν όλα νεκρά , οπως ήταν πριν τις 1μμ το μεσημέρι που βγήκα μια βολτα και δεν υπηρχε ψυχή. Μικρά προβληματάκια υπηρχαν αλλά απο εκεί και μετά πρεπει να τα λεμε και να διορθωθούν . Σημασία είναι ότι το καρναβάλι το θελουμε να γίνεται καθε χρόνο.

Τι εννοειται "ξεκινά πάλι"???? το καρναβάλι υπάρχει τώρα 9 χρόνια, ξεκίνησε το 2004 και απο τοτε γινεται κάθε χρόνο. Διοργανωθηκε για πρώτη φορά από τη ΔΕΑΔΗΤ απο την Τρουπή και τον Κολλιόπουλο και τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται από το Δήμο. Αναφέρω τους δύο τότε Δημοτικούς Συμβούλους για ένα λόγο ήταν αυτοί που το πολέμησαν και το σκέφτηκαν και το ¨γέννησαν¨. Για την ιστορία : την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε το πολέμησαν ΟΛΟΙ Δημαρχοι κ.λ.π. εκ των υστέρων ότι αντιλήφθηκαν αφενός την αποδοχή του κόσμου αφετέρου ότι ήταν μια καλή ευκαιρία γαι δηλώσεις και εφέ στις κάμερες το ήθελαν οι πάντες. Η αλήθεια είναι ότι μετά από 10 σχεδόν χρόνια έπρεπε κάθε χρόνο να γίνεται και καλύτερο και τώρα πια να είναι πιο οργανωμένο με σωστή χωροθέτηση, σωστή κάλυψη μουσικής, σωστή κατανομή στα γκρουπ, εθελοντές να βοηθούν, να οργανώνεται τουλάχιστον 3-4 μήνες πριν και όχι το τελευταίο 20ημερο κ.τ.λ. ΄Οπως και να έχει είναι μια εκδήλωση που μπορεί με λίγα χρήματα να συμμετέχει και να περνάει καλά όλη η Τρίπολη και όχι μόνο. "ένας εργαζόμενος του Δήμου που συμμετείχε στην 1η διοργάνωση και λέει ότι τα καλά μια φορά γίνονται"

Ας μην ξεχνάμε και τα καρναβάλια που διοργανώνονταν επί δημαρχίας Κωνσταντόπουλου από το 1988 και μετά και τα οποία ήταν πιο αυθόρμητα και πιο λαϊκά. Ένας άλλος ερεγαζόμενος στο Δήμο που συμμετείχε στις τότε εκδηλώσεις

Καποιος μας αποκαλεσε κομπλεξικους επειδη κατακρινουμε την αθλια οργανωση του καρναβαλιου.Και το γεγονος οτι μας εχει γονατισει η κριση[οπως λεει]δεν σημαινει οτι πρεπει να χαιρομαστε με οτι μας πασαρουν.θεωρω οτι η ηχητικη καλυψη,οι μουσικες επιλογες και η συνεχομενη ομιλια της εκφωνητριας ηταν επιεικως απαισια.Ακομα και αν καποιος πηγε κεφατος στο καρναβαλι ηταν αδυνατο να διατηρησει το κεφι του κατω απ'αυτες τις συνθηκες.Στο σημειο που στεκομουν εγω στο δικαστηριο περιπου,ο κοσμος στεκοταν στην μεση,περνουσε απεναντι το δρομο και περπατουσε παραλληλα με τους καρναβαλιστες.Τα γκρουπ δεν ξεχωριζαν απ τον κοσμο και οι καρναβαλιστες δεν χωραγαν να περασουν.Οι υποτιθεμενοι αρμοδιοι φροντισαν γι αυτη την ταξη στους δρομους.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!Κι επειδη μιζεροι δεν ειμαστε και ξερουμε να περναμε παντα καλα αυτο καναμε.Και το ιδιο θα κανουμε και του χρονου ακομα και αν καθυστερει η εναρξη του καρναβαλιου,αν αλλαζει καθε χρονο η αφετηρια και η πορεια του και ακομα και αν το γλεντησουμε στην τεραστια πλατεια που καταληγει.