Τατούλης
symvolo

«Καρφιά» Μπακούρη για Νίκα με αφορμή το Παναρκαδικό - Η απάντηση Σκαντζού

«Καρφιά» Μπακούρη για Νίκα με αφορμή το Παναρκαδικό - Η απάντηση Σκαντζού

Ιούνιος 28, 2019 - 09:53
0 σχόλια

Με αφορμή το θέμα της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής για την καθ' ύψος επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ την Τετάρτη, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρης έκανε ένα σχόλιο, σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκα περί προγραμματικών συμβάσεων με ρουσφετολογικό χαρακτήρα. Όπως είπε ο κ. Μπακούρης: «Η Αρκαδία άρχισε να πλήττεται. Αν δεν ξέρει ο κ. Νίκας τι είναι το Παναρκαδικό για τους Αρκάδες, τότε ας φυλαχτούμε». Εκτός από τα «καρφιά» εναντίον του νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη, ο κ. Μπακούρης «φωτογράφισε» και τον κ. Μανώλη Σκαντζό, ως συνεργάτη του κ. Νίκα, και εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο, ο οποίος θα έπρεπε να τον είχε ενημερώσει καλύτερα:

Οι συνεργάτες του θα έπρεπε να τον είχαν ενημερώσει πολύ καλά, και μάλιστα οι συνεργάτες του που είναι εν υπηρεσία στο Παναρκαδικό. Όταν θα λάβουν θέσεις, ίσως είναι και επικίνδυνοι.

Ο κ. Μπακούρης, επίσης, είπε:

Οι Αρκάδες και δεν ξεχνούν και τιμωρούν.

Το ArcadiaPortal.gr επικοινώνησε με τον περιφερειακό σύμβουλο Μανώλη Σκαντζό, ο οποίος σχολίασε ότι όλες αυτές οι δηλώσεις απορρέουν από την πικρία της εκλογικής ήττας και επεσήμανε:

«Κατανοώ ότι μια ήττα έχει πικρία, αλλά η αποχώρηση της περιφερειακής αρχής έχει αρχίσει. Θεωρώ ότι είναι τραγική η έκφραση της πικρίας αυτής, όπως έχει εκτυλιχθεί, με φωνασκίες και ύβρεις. Πρέπει σύντομα να σταματήσει όλο αυτό και να επικρατήσει η λογική. Μπαίνουμε σε μια περίοδο αλλαγής και πρέπει να συμβιβαστούν όλοι.»

Γνωρίζω πολύ καλά τις ανάγκες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και η πρωταρχική δεν είναι η επέκταση καθ' ύψος. Αυτή τη στογμή απόλυτη ανάγκη είναι η πρόσληψη ανθρώπινου δυναμικού.

Ο κ. Σκαντζός συμπλήρωσε ότι το βασικό μέλημα της νέας περιφερειακής αρχής είναι η στελέχωση του νοσοκομείου με γιατρούς και νοσηλευτές, αφού, όπως είπε, τα επόμενα δύο χρόνια θα φύγουν έμπειρα στελέχη και πρέπει όχι μόνον να καλυφθούν τα κενά, αλλά και να γίνουν προσλήψεις.

Αυτή είναι η βασική προτεραιότητα για το Παναρκαδικό. Θεωρώ τις αιχμές απόρροια πικρίας.

Γαλανιάδη Εύα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.