Το ΚΑΠΗ Τρίπολης τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου (pics,vid)

Το ΚΑΠΗ Τρίπολης τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου (pics,vid)

Μάρτιος 25, 2023 - 11:31
0 σχόλια

Στον χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου 31), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Μαρτίου, παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κα. Γεωργίας Παναγοπούλου, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ Γεωργίου Λαγού, του Προέδρου της ΔΕΠΕ Τρίπολης κ Γιώργου Σπηλιόπουλου, του Υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κου Χρήστου Στάικου και μελών του ΚΑΠΗ, μία πολύ ωραία και σεμνή εορτή, υπό την επιμέλεια της Υπεύθυνης κα Γιούλας Αναστασιάδη, για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Στην εκδήλωση του εορτασμού της 25ης Μαρτίου από το ΚΑΠΗ Τρίπολης, συμμετείχαν και παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας του Αγίου Δημητρίου συνοδευόμενα από γονείς και τον πατέρα Αριστείδη Σκόρδο.

Στο τέλος της εορτής προσφέρθηκαν κεράσματα στους παρευρισκομένους.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση αποστέλλοντας το χαιρετισμό του.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.