Καλαμάτα - Παναρκαδικός 0-0 (vid)

Καλαμάτα - Παναρκαδικός 0-0 (vid)

Δεκέμβριος 04, 2017 - 09:14
0 σχόλια

Χωρίς νικητή έληξε το Πελοποννησιακό ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Παναρκαδικό με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Παναρκαδικός θα μπορούσε να φύγει και με το διπλό από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ωστόσο σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες με το 0-0 να είναι το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Καλαμάτα: Γκόμεζ, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Νικολόπουλος, Τσεμπερίδης, Καμηνιώτης, Κουρέλλας (Τσατσόπουλος), Ρονκάτο (Αθανασόπουλος), Τσουλάκος (Σαραντόπουλος), Γουέρε.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Άσεν, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (Νάτσης), Ν. Λυμπερόπουλος (Γιουγκούδης), Ευαγγέλου, Καδάς (Στρέμπας), Συρεγγέλας (Τζόρτζ).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μέσα από το βίντεο της τηλεοπτικής αθλητικής εκπομπής ''Στον Ρυθμό Των Σπορ'' σε περιγραφή του Γιάννη Μπούρα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0 - 0 ΦΑΣΕΙΣ (03/12/2017)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.