Κακοκαιρία: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Τρίπολης και η Πολιτική Προστασία

Κακοκαιρία: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Τρίπολης και η Πολιτική Προστασία

Δεκέμβριος 30, 2019 - 16:40
0 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης, λόγω της χιονόπτωσης και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στο οδικό δίκτυο του δήμου.

Οι αλατιέρες του Δήμου προχώρησαν σε ρίψη αλατιού σε όλους τους κεντρικούς άξονες της πόλης, στο Νοσοκομείο, στην Επάνω Χρέπα, στη Βλαχοκερασιά, στην Κερασιά και στο Λιμποβίσι.

Επίσης, ποσότητες άλατος έχει εναποτεθεί στις Κολλίνες, στην Βλαχοκερασιά και στην περιοχή του Καρδάρα, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Με εργολαβίες, πραγματοποιήθηκε η διάνοιξη δρόμων προς το χιονοδρομικό κέντρο, την Αλωνίσταινα, την Πιάνα, το Ροεινό, το Μαίναλο, την Σιλίμνα, τα Βούρβουρα και το Αλεποχώρι.

Ο Δήμος Τρίπολης με την Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα νέα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται να πλήξουν την περιοχή, με βάση τις μετεωρολογικές προγνώσεις.

ΔελτίοΤύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.