Καινοτομία και πρωτοτυπία στη βράβευση του 3ου μαθητικού διαγωνισμού επιχειρηματικότητας (photos&video)

Καινοτομία και πρωτοτυπία στη βράβευση του 3ου μαθητικού διαγωνισμού επιχειρηματικότητας (photos&video)

Νοέμβριος 22, 2013 - 22:58

Σήμερα το απόγευμα βραβεύτηκαν οι μαθητές των σχολείων της Αρκαδίας που συμμετείχαν στον 3ο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας, ο οποίος διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και του ΚΕΣΥΠ Αρκαδίας στο πλαίσιο μιας προσπάθειας για την ενημέρωση των μαθητών και μια πρώτη επαφή τους με την έννοια και την αξία της επιχειρηματικότητας.

Οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες τους που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Όλες  οι προτάσεις είχαν δουλευτεί με πολύ μεράκι από τα παιδιά και διέθεταν πρωτοτυπία και φαντασία, ενώ παράλληλα όλη η εργασία τους διακρίνονταν από σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Οι φετινές προτάσεις είχαν ως θέμα και στόχο την ανάπτυξη νέων προϊόντων και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, προκειμένου αυτές να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις που δημιουργεί η κρίση που πλήττει τη σημερινή επιχειρηματικότητα.

Τα βραβεία έλαβαν:

3ο Βραβείο: ΓΕΛ Λεωνιδίου «Λάδι-Ομορφιά» Ε.Π.Ε.», με υπεύθυνους καθηγητές τους Γολεγού Ελένη, Ψαρολόγος Γεώργιο και Γιαννακόπουλο Ελευθέριο

2ο Βραβείο ΕΠΑΛ Άστρους «Λιοτρίβι», με υπεύθυνους καθηγητές τους Νικόλαος Πολυμενάκο και Βαρλάμο Αντώνιο
1ο Βραβείο Γυμνάσιο Λεβιδίου «Εικονική Επιχείρηση», με υπεύθυνη καθηγήτρια τη Λιακοπούλου Ευστρατία

Ειδικά βραβεία με την ευγενική χορηγία των επιχειρήσεων «ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ» και «ΣΥΡΙΟΣ»

Βραβείο Καινοτομικής Ιδέας: Γυμνάσιο Τυρού «Ελιά- ο αρχαιότερος καρπός σε σύγχρονες επιχειρηματικές δραστηριότητες», με υπεύθυνους καθηγητές τους Λαλουδάκη Δημήτριο και Δαλιάνη Νικόλαο

Βραβείο Καλύτερης προώθησης & μάρκετινγκ: ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης «Ηλεκτρονικό κατάστημα προώθησης υπηρεσιών και πώλησης βιολογικών προϊόντων μιας μονάδας αγροτουρισμού στην Αρκαδία», με υπεύθυνους καθηγητές τους Δρακόπουλο Ιωάννη, Παπαθανάση Αικατερίνη και Κοκκίνη Γεώργιο.

Video: 

youtube://v/oU2BtQPVzJk