Και μετά, σου φταίει το Μνημόνιο και η Τρόικα...

Και μετά, σου φταίει το Μνημόνιο και η Τρόικα...

Δεκέμβριος 02, 2012 - 09:41
2 σχόλια

"Πρώτουν! Αυτή η επιτρουπή δεν ήνι αμειβόμηνι!
Δεύτηρουν! Ηδώ δεν ήνι Πανεπιστήμιου να μάθουμι ημίς τι συμβαίνει στου περιβάλουν!
Τι να ηρχόμαστι ηδώ κάθι βδουμάδα να κάνουμι, να μαθαίνουμι για του πηριβάλλουν;"

"Τι; θα πληρουνόμαστι μια φουρά του μήνα κη θα ηρχόμαστι ηδώ κάθη βδουμάδα να.... να μορφουνώμαστι... ηπιστιμονικά;"

("Πέστα!" σιγοντάρει ο σιγανοπαπαδιάς από πίσω...)

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

ΕΣΥ!
ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ 8.500 ΤΟ ΜΗΝΑ, ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, ΑΜΑΞΙ, ΒΕΝΖΙΝΕΣ, ΕΞΟΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, "ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ" ΚΑΙ "ΚΙΝΗΣΗΣ", ΚΑΙ 6 ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!

Και μετά, σου φταίει το Μνημόνιο και η Τρόικα...

Video: 

youtube://v/oZlsvNY4HG4


2 Σχόλια

Να τον χαίρεται, η ...μεγάλη "πατριωτική, εθνικόφρων παράταξις"! Να τον χαίρεται, η Ναί-Δού και οι Ναί-Δούλοι, που τον ψήφισαν! Πάντα, τέτοιους να εκλέγετε! Και, να φανταστείς, 'Ελληνα Ψηφοφόρε, ότι, "κάποιους τέτοιους" ψηφίζαμε και "κάποιοι τέτοιοι" μας κυβερνούσαν όλα τα χρόνια, αλλά και συνεχίζουν να μας ...κυβερνούν !!! Και, βεβαίως, προερχομένους από Οοοοοοοολες τις Παρατάξεις!!! Θα περιμέναμε, τον Αρχηγό του, να ...συγκινηθεί και να τον διαγράψει, μήπως και ...εξιλεωθεί το "σάπιο κατεστημένο"!!! 'Αλλωστε, αυτός γνωρίζει από ..."διαγραφές" και εξ ιδίας πείρας! Αλλά, όμως Οοοοολοι τους, τελικώς, γλύφουν εκεί που ...@@@@ ! ΕΛΛΗΝΑ, ΞΥΠΝΑ !!! Γιά την "κουτάλα", παίζονται τα ..."ΘΕΑΤΡΑ"!!!

Και να ήταν μόνο ένας.. θα ήταν καλά ..έχουμε καταλάβει πόσοι τέτοιοι κατώτεροι των περιστάσεων κρύβονται και βγάζουν το ψωμάκι τους εκεί μέσα ??Πώς ζουν οι ανεπάγγελτοι πρώην υπουργοί και βουλευτές που έχουν αποχωρήσει 10 και 15 χρόνια απο τη βουλή ?? Που τα βρίσκουν και χτίζουν αγοράζουν και ζουν πλουσιοπάροχα ακόμα και όταν δεν πληρώνονται απο τη βουλή... Άνθρωποι που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο παριστάνουν τους εθνοσωτήρες ..νομοθετούν για ..εργασιακά θέματά όταν δεν ξέρουν πως βγαίνει το μεροκάματο.. Ξέρετε ποιές είναι οι σπουδές πολλών απο αυτών πρίν μπούν στην βουλή ?? Και λέω πρίν γιατί αφού εκλεγούν όλο και κάποιο πτυχίο απο κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο θα βρεθεί κάποιο πρωί σε τοίχο του γραφείο τους .... Είναι πολλοί ..μακάρι να ήταν μόνο ένας ...αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί φταίμε κι εμείς ..που καθόμαστε και δεχόμαστε να μας δουλεύουν μια χούφτα λαμόγια ..που αν δεν ήταν ή βουλή θα πέθαιναν της πείνας εκεί έξω....