ΚΑΑ Παλλάδιον: Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο του εγκεφάλου σας, γνωρίστε την Νευροανάδραση

ΚΑΑ Παλλάδιον: Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο του εγκεφάλου σας, γνωρίστε την Νευροανάδραση

Νοέμβριος 01, 2023 - 09:32
0 σχόλια

Μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του εγκεφάλου τους θα έχουν οι κάτοικοι της Τρίπολης αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι οποίοι καλούνται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και έχει τίτλο: "MIND FITNESS - Γνωρίστε τη Νευροανάδραση".

Η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με ομιλητή τον Κλινικό Αναλυτή Χαρτογράφησης Εγκεφάλου κ. Μάριο Σεβρισαριανό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 ( ώρα 18:30 ) στην αίθουσα εκδηλώσεων του κεντρικού Ξενοδοχείου της αρκαδικής πρωτεύουσας ΜΑΙΝΑΛΟΝ Resort.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ τα τελευταία χρόνια λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία και θεαματικά αποτελέσματα ειδικό Τμήμα Νευροανάδρασης στην οποία Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης κ. Μάριος Σεβρισαριανός και υποστηρίζεται από ειδική διεπιστημονική ομάδα που αποτελείται από Βιολόγο, Ψυχολόγο και Σύμβουλο Κοινωνικής Φροντίδας.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης της εκδήλωσης και ειδικές εκπτώσεις για τη Ψυχοφυσιολογική Εκπαίδευση του Εγκεφάλου ( δηλ. τη Νευροανάδραση ).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ

Ο κ. Μάριος Σεβρισαριανός θεωρείται ο  ιδρυτής της Νευροανάδρασης στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κατέχει διδακτορικό από το KEELE UNIVERSITY  των ΗΠΑ.'Εχει κάνει σπουδές Νευροεπιστημών σε Γερμανία και Τσεχία και όπως ήδη αναφέραμε έχει την ειδικότητα του Κλινικού Αναλυτή Χαρτογράφησης Εγκεφάλου. Πρόκειται για έναν επιστήμονα που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη μέθοδο της Νευροανάδρασης η οποία θεωρείται πλεόν ως μία καινοτόμα θεραπεία τόσο για ασθενείς με συγκεκριμένη συμπτωματολογία όσο και για υγιείς ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν τις εγκεφαλικές τους δυνατότητες στον εργασιακό τους χώρο ή στο ανταγωνιστικό τους περιβάλλον ( επαγγελματίες, αθλητές, προπονητές, στελέχη επιχειρήσεων κ.α )

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

 Η μέθοδος της Νευροανάδρασης είναι ένα εργαλείο των νευροεπιστημών, με πολλά πεδία εφαρμογής και μπορεί να επιφέρει θεαματικές αλλαγές στην ποιότητα ζωής όλων μας. Η  Νευροανάδραση  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση διαφόρων δυσκολιών, όπως τις μαθησιακές δυσκολίες, τη διάσπαση προσοχής, το στρες, τις διαταραχές ύπνου, τις ημικρανίες, κ.α.
Επιπλέον, με το κατάλληλο πρωτόκολλο το άτομο μπορεί να βελτιώσει πληθώρα συμπτωμάτων παθολογικών καταστάσεων όπως η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού, τα αυτοάνοσα και διαταραχές στο φάσμα  του αυτισμού, αποκτώντας μια καλύτερη ποιότητας ζωής.
Τέλος η νευροανάδραση εφαρμόζεται για τον έλεγχο της διέγερσης, της προσοχής και των κινήτρων, βοηθώντας τα υγιή άτομα να  επιτύχουν τη μέγιστη εγκεφαλική λειτουργία τους (peak performance).
Ελάτε να περιηγηθούμε στον μαγικό κόσμο του εγκεφάλου μας! Ελάτε να γνωρίσετε τη Νευροανάδραση αλλά και τις μοναδικές δυνατότητες του εγκεφάλου σας.
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 4/11/23 ( ώρα 18:.30 ). στο Ξενοδοχείο ΜΑΙΝΑΛΟΝ της Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.