Ήττα στο φινάλε για την Κ-20 του Αστέρα

Ήττα στο φινάλε για την Κ-20 του Αστέρα

Μάρτιος 01, 2015 - 20:43
0 σχόλια

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα λύγισε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης από τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σάλιακας (2-1).

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Καραχάλιου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Αστέρας με κεφαλιά του Καστριτσέα, μετά από καλοχτυπημένη εκτέλεση κόρνερ του Χρήστου.

Ο Καστριτσέας αποβλήθηκε στο 84ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να τελειώσει το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.
Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Βούρος (83′ Ιγνατίδης), Καραχάλιος (46′ Λάτσι), Χαντζάρας (54′ Γαρεφαλάκης), Μεγαρίτης, Βέργος, Ανδρούτσος, Μανθάτης.
Αστέρας: Παπουρτζής, Γογωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Βελλισάρης, Κυριακόπουλος, Χρήστου (53’ Παπαπέτρου), Σαλαπάτας (61’ Συρεγγέλας), Άσεν, Τσόφλιος (82’ Γαρυφαλλόπουλος).

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.