Ήττα για την Κ-20 του Αστέρα

Ήττα για την Κ-20 του Αστέρα

Νοέμβριος 01, 2014 - 16:08
0 σχόλια

Η Κ-20 του Αστέρα γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-2 από την αντίστοιχη ομάδα νέων του Ολυμπιακού στον αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Νοεμβρίου στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με την σημαντικότερη να είναι το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός με τον Κόκκαλη να πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει την μπάλα κρατώντας έτσι το 0 για την ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κέρδισε αρκετά μέτρα μέσα στο γήπεδο και συνέχισε να πιέζει την εστία του Κόκκαλη. Η Αρκαδική ομάδα βρήκε χώρους έφτασε κοντά στο γκολ στο 61’ με τον Γαρυφαλλόπουλο όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και στο 67’ με τον Μυλιώτη να βγαίνει φάτσα με το τέρμα όμως να καθυστερεί και να χάνεται έτσι η ευκαιρία.

Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Παύλοβιτς το έκαναν οι ερυθρόλευκοι πρώτα με τον Μανθάτη από κοντά να κάνει το 0-1 ύστερα από φάση διαρκείας και ολιγωρία στην άμυνα και στο 80’ ο Γαρυφαλλάκης με κεφαλιά από κοντά έγραψε το τελικό 0-2.      

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.