Το ισόπαλο 2-2 του Πανθυρεατικού με τις Βρασιές τον πρώτο γύρο (vid)

Το ισόπαλο 2-2 του Πανθυρεατικού με τις Βρασιές τον πρώτο γύρο (vid)

Μάρτιος 31, 2022 - 19:30
0 σχόλια

Ο Πανθυρεατικός αντιμετωπίζει τις Βρασιές στο μεγάλο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας το Σάββατο (2/4, 16:00) στο γήπεδο του Άστρους.

Πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς όπως έχει χαρακτηριστεί μιας και το αποτέλεσμα του θα παίξει μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας και στην μάχη του τίτλου της Α’ Αρκαδίας.

Στον πρώτο γύρω στις 4 Δεκεμβρίου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος το μεταξύ τους παιχνίδι στον Άγιο Ανδρέα έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Τότε οι Άστρινοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 2’ με πέναλτι του Αγγελόπουλο, με τον Σταθουλόπουλο από το σημείο του πέναλτι να ισοφαρίζει στο 63’. Στο 79’ ο Λυτρίβης με κεφαλιά έκανε το 1-2 με τον Μέλλο να φέρνει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια ξανά από το σημείο του πέναλτι στο 89’ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

Σε εκείνο το παιχνίδι για τις δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί:

Βρασιές: Κατσαούνης, Βέργος, Σκαντζός, Κατσίρης, Τσαγγούρης, Βλάχος, Γεωργίου, Μέλλος, Σαλαπάτας, Σταθουλόπουλος, Βλαχοπαναγιώτης.

Πανθυρεατικός: Τετώρος, Κλεώπας, Παπούλιας, Καπράνος, Αδάμης, Λυτρίβης, Χατζηγιάννης, Κολοστούμπης, Ράλλιος, Δημάκος, Αγγελόπουλος.

Πάμε να δούμε το βίντεο από τον μεταξύ του αγώνα στον πρώτο γύρω και να θυμηθούμε ξανά τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Βρασιές - Πανθυρεατικός 2-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.