Ήρθαν τα Χριστούγεννα… στις βιτρίνες της Τρίπολης (pics)

Ήρθαν τα Χριστούγεννα… στις βιτρίνες της Τρίπολης (pics)

Νοέμβριος 27, 2020 - 21:00
0 σχόλια

Είκοσι οκτώ μέρες απέχουν ημερολογιακά οι γιορτές των Χριστουγέννων, ωστόσο οι Έλληνες έχουμε αποδείξει πως μπαίνουμε από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Φέτος σε μια ιδιαίτερη χρονιά, αρκετοί ήταν οι πολίτες που στόλισαν τα σπίτια τους από τις αρχές Νοεμβρίου, αφενός για να γεμίσουν τον χρόνο τους μένοντας στο σπίτι, αφετέρου για να αλλάξουν διάθεση.

Κάτι ανάλογο έγινε και στις βιτρίνες των καταστημάτων. Ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, και ενώ βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας, οι καταστηματάρχες, έχουν στολίσει με αγγέλους, χιονάνθρωπους, Αγιοβασιλάκια και λαμπιόνια τα καταστήματά τους, προσδοκώντας σε μια άρση του lockdown και θέλοντας να ομορφύνουν τις βιτρίνες τους, τώρα που οι πολίτες κάνουν τη βόλτα τους στην σιωπηλή πόλη.


 
Αρκετές είναι οι βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων και των καφέ που ήδη προσφέρουν μια μικρή μεν, αλλά καλοδεχούμενη δόση από την μαγεία των Χριστουγέννων που έρχονται.

Καταστήματα ρούχων, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα κοσμημάτων ακόμα και φαρμακεία, επιχειρήσεις επίπλων, φωτογραφεία και καφετέριες γέμισαν από εορταστικά στολίδια, πολύχρωμες μπάλες και χρωματιστά λαμπιόνια, αστέρια και αστεράκια, δώρα και δωράκια κι όλα τα εορταστικά που αλλάζουν τη διάθεσή μας, ειδικά τούτο τον καιρό που το έχουμε μεγάλη ανάγκη.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι μια καλή ευκαιρία να στολίσουμε και εμείς τα σπίτια και τα μπαλκόνια μας, έτσι ώστε οι φετινές γιορτές, που οπωσδήποτε θα είναι διαφορετικές από όλες τις απόψεις, να θυμίσουν κάτι από τις προηγούμενες, χαρούμενες, ανέμελες, οικογενειακές γιορτές κάνοντάς μας λίγο πιο αισιόδοξους.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.