Ηρακλής και όλα... Ίδια

Ηρακλής και όλα... Ίδια

Ιανουάριος 08, 2024 - 11:20
0 σχόλια

Ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από το Λεωνίδιο με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους και παρέμεινε στους δώδεκα βαθμούς και την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Το εντυπωσιακό όμως της πορείας του Ηρακλή Βερβένων με συμπληρωμένες δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας είναι η απόλυτη αριθμητική ισορροπία που παρουσιάζεται στα στατιστικά του.

Το 15-15 των μπλέ της Βόρειας Κυνουρίας πρακτικά σημαίνει ίδια γκολ ενεργητικό (15) και ίδια τέρματα παθητικό (15) έχοντας η ομάδα βάλει ακριβώς όσα έχει δεχθεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας σε δέκα αγωνιστικές.

Η ισορροπία αυτή έχει ως προέκταση της να είναι ο Ηρακλής στην μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Αρκαδίας έχοντας τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με σχεδόν ισορροπία και στα αποτελέσματα του.

Τα Βέρβενα είναι σαφές πως είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο διαθέτοντας εμπειρία και μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.