«Ιπτάμενος» Καλογερόπουλος στο τέρμα του Παναρκαδικού (vid)

«Ιπτάμενος» Καλογερόπουλος στο τέρμα του Παναρκαδικού (vid)

Ιανουάριος 15, 2019 - 11:00
0 σχόλια

Σε ένα ακόμα παιχνίδι του Παναρκαδικού από τότε που βρέθηκε στο βασικό σχήμα ο Δημήτρης Καλογερόπουλος κάνει αισθητή την παρουσία του δείχνοντας ξανά το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει.

Ο 18χρονός κίπερ του τριφυλλιού σηκώνει με επιτυχία το βάρος και την ευθύνη του να είναι βασικός τερματοφύλακας του Παναρκαδικού την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην πρώτη του φορά ως rouckie στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και τον 8ο όμιλο.

Ο νεαρός Μεσσήνιος τερματοφύλακας ήρθε στον Παναρκαδικό στις αρχές Νοέμβρη στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών για να καλύψει το κενό του Σωτήρη Ψυχογιού βρισκόμενος πίσω από τον επίσης Μεσσήνιο Κώστα Λίβα και από την 11η αγωνιστική και το εκτός έδρας παιχνίδι των πράσινων στον Ασπρόπυργο έχει πάρει θέση βασικού.

Ο Κώστας Λίβας εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί παρελθόν με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο να αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στις τρεις αυτές αγωνιστικές που έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ήρθε αθόρυβα στην στον Παναρκαδικό από τα Πράσινα Πουλιά ομάδα του Β' ομίλου της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας και με τις εμφανίσεις του κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη των ανθρώπων και των φιλάθλων του Παναρκαδικού που στο πρόσωπο του βλέπουν έναν πολύ αξιόλογο τερματοφύλακα και με πολλά περιθώρια εξέλιξης δεδομένου και του νεαρού της ηλικίας του.

Ο Αντώνης Μαυρέας είναι αυτός που πιστώνεται πρώτος απ' όλους τον Δημήτρη Καλογερόπουλο καθώς ήταν μια προσωπική του επιλογή που γνώριζε πολύ καλά από τα Πράσινα Πουλιά με τον 18χρονό πορτιέρο να έχει την ευλογία να προπονείται με τον κορυφαίο ίσως Αρκά τερματοφύλακα των παλαίμαχο άσο του Παναρκαδικού Τάκη Κουμπούνη με την συνεχή δουλειά να φαίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για το νεαρό της ηλικίας του ο Δημήτρης Καλογερόπουλος έχει υψηλό δείχτη ωριμότητας και σε συνδυασμό με τα εξαιρετικό του άλμα, την έκρηξη, το σωστό διάβασμα και τα ρεφλέξ που διαθέτει φαίνεται να έχει ολοκληρωμένο όλο το πακέτο ενός καλού τερματοφύλακα.

Κόντρα στην Ερμιονίδα σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις ο Δημήτρης Καλογερόπουλος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Στις αρχές της επανάληψης έδωσε το στίγμα του πετώντας στην ευκαιρία του Νικολόπουλου λέγοντας του με εντυπωσιακό τρόπο "όχι" αφήνοντας τους φιλάθλους της Ερμιονίδας με το "αχ" πραγματοποιώντας σπουδαία απόκρουση και άλμα στην λασπωμένη μικρή του περιοχή κάνοντας το γεγονός αυτό ακόμα πιο δύσκολη την επέμβαση του.

Δείτε στο βίντεο την πτήση του Δημήτρη Καλογερόπουλου στο παιχνίδι του Παναρκαδικού με την Ένωση Ερμιονίδας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ιπτάμενος Καλογερόπουλος στο τέρμα του Παναρκαδικού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.