ΙπποΧριστούγεννα με βόλτες με στολισμένα άλογα στην ηλιόλουστη Καρύταινα (pics,vid)

ΙπποΧριστούγεννα με βόλτες με στολισμένα άλογα στην ηλιόλουστη Καρύταινα (pics,vid)

Δεκέμβριος 28, 2023 - 10:07
0 σχόλια

O Πολιτιστικός Σύλλογος «Κοινόν Καρυτινών» διοργάνωσε στις 27 Δεκεμβρίου διοργάνωσε τα «ΙπποΧριστούγεννα».

Η κυρία Ελένη Κουσκουρελου πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κοινόν Καρυτινών» στο βίντεο που ακολουθεί μας ξενάγησε στην μοναδική εκδήλωση η οποία ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Βόλτες με στολισμένα άλογα, αυτόγραφα από το πόνυ, Μελισσούλα, καλλιτεχνικά εργαστήρια, όπου τα παιδιά κατασκεύασαν γούρια από αληθινά πέταλα διάσημων αλόγων, εργαστήρι παρασκευής άλογο λιχουδιών και παιχνιδιάρικο τάισμα τους!!!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Στέφη Αντωνίου, κάτοικο της Καρύταινας κι ενεργό μέλος του συλλόγου μας,για την πρωτότυπη ιδέα της και τη συνεργασία μας προκειμένου να υλοποιηθεί και να την απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες!

Ευχαριστούμε πολύ τη Σχολική Επιτροπή και τις δασκάλες του Δημοτικού σχολείου Καρύταινας για την παραχώρηση του χώρου του σχολείου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας, που ήταν στη συντροφιά μας κι έτοιμοι να βοηθήσουν,εάν χρειαζόταν.

Ευχαριστούμε πολύ, τον Γιώργο Στασινόπουλο και Γιώργο Πουλόπουλο, για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και τις: Σοφία, Χριστίνα, Άννα, Ελεονώρα,Πένυ, Μαρίνα, Ματίλντα και Γκρεσέλντα για τη συμμετοχή τους και τη στήριξη στις δράσεις και τα εργαστήρια!!!!!

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Παναγιώτη Μάτσικα για την ηχητική κάλυψη, τις γιορτινές μελωδίες που είχε επιλέξει αλλά και τη βοήθεια που πρόσφερε στα παιδιά κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου " Τα μαγικά πέταλα".

Ο Βασίλης Μπακογιάννης,συγχωριανός μας και μέλος του συλλόγου μας,αποθανάτισε με τον φακό του στιγμές από τη δράση μας και μας πρόσφερε ένα βίντεο γεμάτο ζωντάνια!!

Το Best TV, ήταν εκεί με τον παρουσιαστή Δημήτρη Ζογκόκη να παίρνει συνεντεύξεις και πλάνα, τα οποία θα παρουσιαστούν σε δύο διαφορετικές εκπομπές!!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως ανήκει στις οικογένειες που έλαβαν μέρος στις σημερινές μας δραστηριότητες!!

Μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη ο ερχομός τους στον τόπο μας από πολλές πόλεις της Πελοποννήσου κι όχι μόνο!!!!

Και του χρόνου, με υγεία!!!!

 

Δείτε τις επόμενες δράσεις

Στις 3 Ιανουαρίου 2024, στις 17:30, στον Βυζαντινό Πύργο της Λεβενταινας στην Καρύταινα θα πραγματοποιηθεί βραδιά αφήγησης παραμυθιών από όλο τον κόσμο!

Την αφήγηση θα αναλάβει η Ελένη Κουσκουρελου ενώ τη μουσική επένδυση των παραμυθιών η αγαπημένη μας Λίλα Παναγουλοπούλου με την κιθάρα της.

Ο Πύργος της Λεβενταινας που λειτουργεί μόνο 7 μήνες το χρόνο θα ανοίξει αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά.

Στις 5 Ιανουαρίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι, στην πλατεία της Καρύταινας μπροστά στο "Χριστουγεννιάτικο χωριό" θα πραγματοποιηθεί μια πρωτότυπη, διαδραστική παράσταση, από το Θέατρο Ανάποδα, με τίτλο:"Σχολείο Καλικάντζαρων".

Ετοιμαστείτε για ακροβατικά, θεατρικό παιχνίδι παρέα με κούκλες μεγάλου μεγέθους και πολλούς καλικάντζαρους!

Όλες οι εκδηλώσεις, δράσεις και δραστηριότητες είναι δωρεάν!!!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.