Ιωάννα Τσάγκαρη: Νέα «φωνάρα» στο The Voice με καταγωγή από Αρκαδία (video)

Ιωάννα Τσάγκαρη: Νέα «φωνάρα» στο The Voice με καταγωγή από Αρκαδία (video)

Φεβρουάριος 23, 2014 - 23:24
2 σχόλια

Η 27χρονη Ιωάννα Τσάγκαρη ανέβηκε στο stage του “The Voice” και μάγεψε κριτές και τηλεθεατές ερμηνεύοντας “Hooverphonic” και “Mad About you” ... Η ίδια αποκάλειψε τις Αρκαδικές ρίζες της καθώς ο πατέρας της έχει γεννηθεί στην Ορεινή Αρκαδία.

Το εκκεντρικό jazz στυλ της Ιωάννας με τιγρέ ολόσωμη φόρμα, τράβηξε τα βλέμματα... αλλά η φωνή της ήταν κάτι το εξαιρετικό. Ο Μιχάλης Κουϊνέλη γύρισε σχεδόν αμέσως και «ανάγκασε» τον Αντώνη Ρέμο να πατήσει το κουμπί και της Βανδή και Ασλανίδου να κάνουν γκριμάτσες θαυμασμού.

Θετικό σχόλιο από την Βανδή παρόλο που δεν πάτησε το κουμπί: «Είσαι πολύ φωτεινό κορίτσι!»

«Ανάθεμα με, αν έπαιξε ματοτσίνορο να δει αν πατάει κανένας το κουμπί», Είπε ο Μιχάλης Κουϊνέλης και είπε με πολύ χιούμορ «Είσαι ένα τσιτάχ που θέλει μια απεριοριστη –μουσική- γη για να τρέξεις. Έλα εδώ και θα είσαι υπό την ασφάλεια ενός λιονταριού!».

«Ποιός απ’ όλους σας αγαπάει πιο πολύ την jazz;», ρώτησε η Ιωάννα  και της απάντησε ο Ρέμος «Πιο… τζαζ από ‘μένα δεν θα βρεις!», και τελικά τον προτίμησε!

Λίγα λόγια για την Ιωάννα

Η Ιωάννα έχει ζήσει 5 χρόνια στο Λονδίνο, όπου έκανε μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων και στον χορό. Πριν από 1,5 χρόνο ήταν η πρώτη επαφή που είχε με το τραγούδι, σε ένα jam session στο Λονδίνο όπου δυο εβδομάδες μετά της πρότειναν δουλειά. Από τότε λέει πως έχει κάνει μεγάλα άλματα επαγγελματικά και φωνητικά. Εδώ και ένα χρόνο πραγματοποιεί live σε μαγαζιά με jazz μουσική και παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής. 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/NwbBfoxCjeQ


2 Σχόλια

δεν μου αρεσε, εκανε λαθη και δεν ειχε ιδιαιτερη δυναμη η φωνη της, με κουρασε!! Αυτο με τ αγγλικα παλι, ψιλοελληνικη προφορα ειχε, plus, αφηστε που στο φβ της ειχε κανει κατι σχολια στ αγγλικα και μου βγηκαν τα ματια απο τα γραμματικα λαθη!! (τα καταφερα και εγινα κακος ανθρωπος παλι...)