Ημερίδα της ΠΕΔ για τον Νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (pics,vid)

Ημερίδα της ΠΕΔ για τον Νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (pics,vid)

Ιούνιος 22, 2018 - 12:15
0 σχόλια

Για τον νέο κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Παρασκευή 22 Ιουνίου στην Τρίπολη.

Η αναγκαιότητα πραγματοποίησης της ημερίδας προέκυψε από το γεγονός ότι από τις 25-5-2018 τέθηκε σε υποχρεωτική εφαρμογή για όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οδηγία του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679 (General Data Protection Regulation, GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ψηφίστηκε στις 27 Απριλίου 2016.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την εταιρεία Forum Training & Consulting, διοργάνωσε ημερίδα, στο αμφιθέατρο του  Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, με θέμα: «Νέος Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Διαδικασίες Συμμόρφωσης στους Ο.Τ.Α. στα πλαίσια του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679»

Στην ημερίδα συμμετείχαν στελέχη των Δήμων, που ήθελαν να ενημερωθούν για το Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό και για τις διαδικασίες προετοιμασίας ενόψει της συμμόρφωσης η οποία είναι υποχρεωτική.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα της ΠΕΔ για τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.