Ημέρα καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης

Ημέρα καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας στο 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης

Μάρτιος 21, 2019 - 09:26
0 σχόλια

Όλες οι τέχνες εκφράζουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας σε κάποιον βαθμό. Ανάμεσα στις τέχνες, η ζωγραφική ξεχωρίζει για το διαχρονικό της χαρακτήρα και την ξεχωριστή της φύση.

Μέσα από τη ζωγραφική, ο κάθε καλλιτέχνης έχει τη δυνατότητα να εκφράζει ακριβώς ό, τι τον απασχολεί. Μάλιστα, η αναπαράσταση της πραγματικότητας γίνεται με τόσο εύγλωττο τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα συγκλονίζει και ταξιδεύει το κοινό σε άλλους κόσμους. Η φαντασία απογειώνεται και ξετυλίγεται σαν κουβάρι, προσφέροντας εξαιρετική διέξοδο τόσο στον καλλιτέχνη που δημιουργεί, όσο και στους ανθρώπους που απολαμβάνουν το οπτικό αποτέλεσμα.

Η κάθε ζωγραφιά αποτελεί μία κατάθεση ψυχής, όπου ο καλλιτέχνης αποτυπώνει τα συναισθήματά του και τα επικοινωνεί στους υπολοίπους.

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, "σας δίνουμε το πινέλο, σας δίνουμε και τα χρώματα" και με το γενικό σύνθημα : "η ζωγραφική είναι παντού, γίνε κι εσύ για μια μέρα ζωγράφος" σας καλούμε όλους μετά τη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου να έρθετε στο σχολείο μας και να ζωγραφίσετε υπό την καθοδήγηση του καθηγητή των καλλιτεχνικών κ. Βελλισάρη Ανδρέα.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ-22/3/2019 στις 11:00 π.μ.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.