Ηχηρά ονόματα του αθλητισμού στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» στην Τρίπολη (vid)

Ηχηρά ονόματα του αθλητισμού στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» στην Τρίπολη (vid)

Μάιος 20, 2021 - 21:00
0 σχόλια

Οι καλύτεροι αθλητές των ρίψεων της χώρας μας και φέτος θα δώσουν ηχηρό παρών στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» που ετοιμάζεται για άλλη μια χρονιά στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης.

Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 22 Μαΐου,  ένα μήνα περίπου μετά την απώλεια του πρώην αθλητή και ομοσπονδιακού τεχνικού Μανώλη Μανωλόπουλου του οποίου και φέρει το όνομα η διοργάνωση.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος σε συνέντευξή του την Πέμπτη 20 Μαΐου μίλησε για τον ιδιαίτερο αυτό αγώνα που μπορούν να αγωνιστούν οι αθλητές πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν σκληρές μάχες μεταξύ των αθλητών.

Ο αγώνας γίνεται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω κορωνοϊού και θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων, έτσι περίπου 113 άτομα θα αγωνιστούν το Σάββατο.

Να αναφέρουμε ότι οι αγώνες δεν θα είναι ανοιχτοί για τους θεατές, που θέλουν να δουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών, όπως επίσης δεν θα γίνουν και απονομές.

Ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου κ. Βινατσέλας, ευχαρίστησε όσους στήριξαν τη διοργάνωση, όπως τον αντιδήμαρχο κ. Μακαρούνη, τον δήμαρχο κ. Τζιούμη, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Η. Κούρο και τον περιφερειάρχη κ. Νίκα και τέλος τον αντιπεριφερειάρχη κ. Λαμπρόπουλο.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να ανεβάσουμε αθλητές από όλους τους νομούς στις ρίψεις

Video: 

ArcadiaPortal.gr Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» στην Τρίπολη 2021


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.