Η τρενό-selfie του Άρη Τρίπολης

Η τρενό-selfie του Άρη Τρίπολης

Φεβρουάριος 16, 2015 - 10:30
0 σχόλια

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη Τρίπολης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν λέει να κατέβει με τίποτα. Τα κορίτσια που μας έκαναν περήφανους με την περσινή τους –πρωτόγνωρη- παρουσία στην Γ’ Εθνική, φέτος έχουν βαλθεί να πάρουν την άνοδο που άδικα  δεν ήρθε την προηγούμενη σεζόν. 

Το «κιτρινόμαυρο τρένο» του Άρη συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα. Τελευταίο «θύμα» ήταν ο ΠΑΟ Αγ. Νικολάου που έχασε πιο δύσκολα από τις προηγούμενες αντιπάλους του Άρη.

 Επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης φέτος σε έξι αγώνες έχουν πετύχει 25 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις 3.

 Το… «τρένο» του Γιώργου Καζαντζίδη απέχει μόλις τρεις αγωνιστικές από το όνειρο της Β’ Εθνικής και μέχρι τώρα είναι ασταμάτητο και από ότι φαίνεται δύσκολα θα του φράξει κανείς τον δρόμο!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.