Η τελευταία προπόνηση πριν την Πόλη

Η τελευταία προπόνηση πριν την Πόλη

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 13:09
0 σχόλια

Χωρίς απουσίες ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη

Το πρωί της Τρίτης 16 Σεπτέμβρη πργματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο η  τελευταία προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης επι Ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κώνσταντινούπολη και τον αγώνα της πρεμιέρας του 3ου ομίλου του Europa League με την Μπεσίκτας.

Ο Στάικος Βεγέτης είδε με μεγάλη ευχαρίστηση η ομάδα του να ολοκληρώνει την προετοιμασία της στην Τρίπολη και να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους για το προσεχές παιχνίδι με την Μπεσίκτας.

Στα της προπόνησης  το πρόγραμμα διεξήχθει με έμφαση απο πλευράς Βεργέτη και των βοηθών του στις  εκτελέσεις στημένων φάσεων για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα ενώ έγιναν και ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο.

Τέλος ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα μετά τον τρυματισμό που αποκόμισε αγωνιζόμενος στα παιχνίδια της Εθνικής ελπίδων  και όπως είναι αναμενόμενο δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή  για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπεσίκτας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.