Η στρατιωτικός της διαιτησίας Δέσποινα Κορδάλη (pics)

Η στρατιωτικός της διαιτησίας Δέσποινα Κορδάλη (pics)

Αύγουστος 24, 2023 - 12:31
0 σχόλια

Υπάρχουν εκείνες οι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν αυτό το «κάτι» που τους κάνει να ξεχωρίζουν και στην περίπτωση της Δέσποινας αυτό το «κάτι» είναι ο δυναμισμός και η ισχυρή προσωπικότητα που ξεκάθαρα αποπνέει.

Η Δέσποινα Κορδάλη είναι στρατιωτικός το επάγγελμα και διαιτητής ποδοσφαίρου (επόπτης-βοηθός). Η ίδια σπάει τα στερεότυπα που αφορούν αυτούς τους «ανδροκρατούμενους» (όπως λέγονταν τις παλιές εποχές) χώρους.

Η ίδια όμως έχει επιλέξει αυτό κάνοντας και τα δύο με απόλυτο σεβασμό, με προσήλωση και αγάπη, υπηρετώντας την πατρίδα ως στέλεχος της Πολεμικής μας Αεροπορίας την ίδια στιγμή που διαπρέπει αθλητικά και στον χώρο της διαιτησίας.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της κλήρωσης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αρκαδίας είδαμε ακόμα μία πτυχή της Δέσποινας καθώς διά χειρός της βγήκαν τα ζευγάρια του κυπέλλου και το πρόγραμμα των δύο κατηγοριών του τοπικού πρωταθλήματος.

Η απόδειξη πως… «μια γυναίκα όλα τα μπορεί» όπως λέει το τραγούδι των Stavento φαίνεται πως κρύβεται (και) στο πρόσωπο (και) στον χαρακτήρα της Δέσποινας Κορδάλη.

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.