Η στιγμή της αλήθειας του Παναρκαδικού

Η στιγμή της αλήθειας του Παναρκαδικού

Ιούλιος 18, 2018 - 11:18
0 σχόλια

Η στιγμής της αλήθειας έφθασε για τον Παναρκαδικό όπου το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης 18 Ιουλίου στα γραφεία του γηπέδου του καλείται να συνεδριάσει και να εκλέξει το νέο διοικητικό σχήμα για την νέα χρονιά.

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα όλων των επαφών που έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα από την ''ομάδα σωτηρίας'' έτσι ώστε να γνωρίζει η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί τα οικονομικά δεδομένα που θα έχει στα χέρια της μετά από όλη αυτή την προσπάθεια.

Όλος ο γρίφος γύρο από τι θα γίνει αναμένεται να λυθεί στην συνέχεια της κρίσιμης αυτής Γενικής Συνέλευσης όπου όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα δοθούν οι τελικές απαντήσεις αναφορικά με την ανεύρεση των οικονομικών που πόρων που χρειάζεται ο σύλλογος για να δώσει το παρών και την νέα σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι αγωνία στον φίλαθλο κόσμο της πόλης είναι μεγάλη με τον Παναρκαδικό να έχει ανάγκη από την στήριξη και την βοήθεια όλων για να μπορέσει και πάλι το ιστορικό σωματείο να σταθεί στα πόδια του.

Το ArcadiaPortal.gr θα βρεθεί στην Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού για να σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Μείνετε συντονισμένοι...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.