Η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη - Ψηφίστε την Τρίπολη, ψηφίστε τους 3citizens (photos&video)

Η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη - Ψηφίστε την Τρίπολη, ψηφίστε τους 3citizens (photos&video)

Απρίλιος 05, 2014 - 14:30
7 σχόλια

Το τραγούδι των «3 citizens» πέρασε στον τελικό του Πανελλήνιου διαγωνισμού «Life’s good.gr». Τα παιδιά το Σάββατο 5 Απριλίου βρέθηκαν στην πλατεία Πετρινού και μοίρασαν φυλλάδια στον κόσμο γνωρίζοντάς τους τον τρόπο ψηφοφορίας.

Οι περισσότεροι που πήραν το φυλλάδιο ανέφεραν ότι έχουν ήδη ψηφίσει και ότι τώρα στέλνουν μηνύματα καθώς το τραγούδι έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.

Αυτή τη φορά τα παιδιά χρειάζονται πιο πολύ από πριν την ψήφο του κόσμου για να φτάσουν στη μεγάλη νίκη.
Πάμε να φτάσουμε την ΤΡΙΠΟΛΗ μας στην κορυφή! Μπορείτε να στείλετε όσα sms θέλετε.. η χρέωσή τους είναι πολύ μικρή! Ακόμη ψηφίζετε και μέσω facebook! Κοινοποιήστε αυτή την κατάσταση!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ 1). κάνε κλικ στον σύνδεσμο http://www.facebook.com/lifeisgoodgr/app_225522670947382 2). πατήστε 'Μου αρέσει' πάνω δεξιά 3). κάνε κλικ ΠΑΝΩ στο βίντεο <Είναι η πόλη μαγική> 4). θα σου το εμφανίσει στο κεντρικό παράθυρο 5). πάτησε Vote!

Ακόμη μπορείτε να ψηφίσετε με sms LIFE(κενό)87 στο 54260 (Χρέωση 0,31€/SMS)

Video: 

youtube://v/YWCRjxqqhPo


7 Σχόλια

Καλή επιτυχία στα παιδιά αν και το τραγούδι δεν μου άρεσε... Βέβαια η προσπάθεια μετράει.

Αρκετά καλό το τραγούδι και η συνολική προσπάθεια αλλά, ρε παιδιά, η πολύ σάλτσα και τα κυρ' ελέησον περί ευχαριστιών κλπ. κουράζει...Anyway, καλή επιτυχία στον τελικό, την οποία θεωρώ δεδομένη...Keep walking!

Eύγε στα παιδιά που μπαίνουν απο νωρίς στα εκλογικά μονοπάτια και γίνονται ζήτουλες της πολλαπλής ψήφου. Οι ζητιάνοι πάντα σε πλατείες και διασταυρώσεις την έστηναν αλλά με αξιοπρέπεια, χωρίς ταρατζούμ.

Πάντως καλύτερα για την πόλη να βγείτε 2οι ή 3οι!! Δεν συμφωνείτε; Νο1 δώρο Ένα ταξίδι στη Νότια Κορέα για την πρώτη νικήτρια ομάδα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Νο2 δώρο Προϊόντα της LG αξίας 5.000€, που μπορείτε να δωρίσετε στο σχολείο σας ή σε όποιον κοινωφελή οργανισμό της περιοχής σας προτιμάτε! Νο3 δώρο Προϊόντα της LG αξίας 3.000€, που μπορείτε να δωρίσετε στο σχολείο σας ή σε όποιον κοινωφελή οργανισμό της περιοχής σας προτιμάτε!

Μπράβο παιδιά , η πόλη μας είναι πλεόν μαγική και εσείς πάλι μαγικοί γιατί η προσπάθεια που κάνετε δείχνει ότι μπορούμε να στηριζόμαστε στη νεολαία μας, ότι έχετε όραμα και ξέρετε να αγωνίζεστε. Συγχαριτήρια !!!!

κουραστήκαμε με αυτό το θέμα.όσο για το τραγούδι δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τριπολιτσιώτες που θεωρούν διασκέδαση τα greek nights και μπερδεύουν το λαϊκοπόπ με τη free jazz, όπως άκουσα τον τραγουδιστή να χαρακτηρίζει το κομμάτι.