Η «πρώτη» του Παναγούλια ως βοηθός προπονητή

Η «πρώτη» του Παναγούλια ως βοηθός προπονητή

Ιούλιος 30, 2019 - 12:15
0 σχόλια

Τον Τάκη Παναγούλια τον είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια ως ποδοσφαιριστή να διαγράφει την δική του ξεχωριστή πορεία στα Αρκαδικά γήπεδα ωστόσο και ο νέος του ρόλος φαίνεται να του πηγαίνει αρκετά.

Λίγους μήνες μετά την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον κρατά στους αγωνιστικούς χώρους αυτή την φορά όμως από ένα άλλο μετερίζι ανοίγοντας παράλληλα και μια νέα σελίδα.

Ο Τάκης Παναγούλιας εκτός από εμπειρία, γνώσεις και ποδοσφαιρικές παραστάσεις διαθέτει ήθος και αξιοπρέπεια και είναι δεδομένο πως με αυτά αποτελούν στοιχεία που θα τα μεταδώσει στους νεότερους στο νέο του ξεκίνημα.

Πλέον ο Τάκης Παναγούλιας βρίσκεται στο πλευρό του Θανάση Στάικου σε ρόλο άμεσου συνεργάτη και βοηθού προπονητή επιστρέφοντας στον Παναρκαδικό για να κάνει τα πρώτα του βήματα στην καινούρια αρχή που χαράζει.

Εκτός όμως από τον Τάκη Παναγούλια ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού με μακρά θητεία πλαισιώνει τον Θανάση Στάικο στο προπονητικό επιτελείο και πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Λυμπερόπουλος που ανέλαβε χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.