Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες

Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες

Ιούνιος 27, 2016 - 09:09
0 σχόλια

Μετά τις θυελλώδεις καταιγίδες και το χαλάζι που επικράτησαν στην περιοχή το Σάββατο 25 Ιουνίου η νέα εβδομάδα ξεκινά με καλοκαιρινές διαθέσεις και  με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 36 βαθμούς Κελσίου. Όπως αναφέρει και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στην περιοχή της Ανατολικής Πελοποννήσου  το επόμενο διήμερο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι η καταιγίδες στα ορεινά. 

Οι άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. σταδιακά στα βόρεια θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Επίσης οι προγνώσεις για την περιοχή της Τρίπολης δείχνουν για την Δευτέρα 27 Ιουνίου  αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει στους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένηση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 

Για αύριο Τρίτη 28/6, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει στα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένηση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.