Η πορεία της Δημητσάνας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας (vid)

Η πορεία της Δημητσάνας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας (vid)

Μάιος 02, 2023 - 10:09
0 σχόλια

Η Δημητσάνα έπειτα από 39 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει και πάλι σε τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας σε ένα ραντεβού με την ιστορία της με στόχο να διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο από καταβολής της στον θεσμό.

Η ομάδα της Δημητσάνας ξεκίνησε την αγωνιστική διαδρομή της για τον τελικό από τον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου Αρκαδίας και την νίκη που πήρε με σκορ 4-0 επί του Ορχομενού Λεβιδίου στις 10 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο της Κάρτσοβας.

Με αυτή της την νίκη το σύνολο της Γορτυνίας βρέθηκε στα ημιτελικά του θεσμού αντιμετωπίζοντας σε διπλά παιχνίδια τον Πανθυρεατικό κερδίζοντας τον με 2-0 στην πρώτη μεταξύ τους «μάχη» για να ακολουθήσει η ισοπαλία στον επαναληπτικό του Άστρους και να σφραγιστεί έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Πρώτος σκόρερ για την Δημητσάνα στο Κύπελλο Αρκαδίας και πρώτος του θεσμού συνολικά την εφετινή σεζόν ο Σταμάτης Τζάνος με πέντε γκολ τρεις αγώνες.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Δημητσάνα - Ορχομενός 4-0

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Πανθυρεατικός - Δημητσανα 1-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.