Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα ο Αστέρας

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα ο Αστέρας

Δεκέμβριος 20, 2018 - 12:30
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης με τις 4 τελευταίες του νίκες στο πρωτάθλημα έχει αντιστρέψει για τα καλά το κλίμα που είχε διαμορφωθεί από τα άτυχα αποτελέσματα και έχει μπει και πάλι σε τροχιά υψηλών βλέψεων.

Ο ερχομός του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία μετουσιώθηκε άμεσα σε νίκες και αλλαγή της εικόνας σε όλα τα επίπεδα με την αρκαδική ομάδα να ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία της και να δείχνει το μέταλλο και χαρακτήρα.

Οι κιτρινομπλέ είναι σαφέστατα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα βάση των αποτελεσμάτων της τον τελευταίο έναν μήνα έχοντας ουσιαστικά 5 νίκες συμπεριλαμβανομένης και αυτής του κυπέλλου πριν από λίγες ημέρες.

Από τις 24 Νοεμβρίου και το 2-0 με την ΑΕΛ στην Τρίπολη ο Αστέρας έχει κερδίσει ακόμα τον Λεβαδειακό εκτός έδρας με 0-2, τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη με 1-0, τον ΌΦΗ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με 2-1 και ασφαλώς τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 0-4.

Κάνοντας έναν απολογισμό ο Αστέρας Τρίπολης στα τελευταία πέντε του παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει πετύχει 11 τέρματα έχοντας δεχθεί μόλις ένα το περασμένο Σάββατο από τον ΟΦΗ από εκτέλεση φάουλ.

Επόμενος στόχος ο Πανιώνιος στην Νέα Σμύρνη με ξεκάθαρη πρόθεση να έρθει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και ο Αστέρας Τρίπολης να κλείσει το 2018 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.