Η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Καλτεζιώτη στην Τρίπολη (pics,vid)

Η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Καλτεζιώτη στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 29, 2024 - 21:43
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του πρώην Βουλευτή Αρκαδίας και Υπουργού Νίκου Καλτεζιώτη στο κατάμεστο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης πλημμύρισε από πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί για να τιμήσει με την παρουσία του έναν εξαίρετο πολιτικό άνδρα που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα με τις δράσεις και τα έργα του για τέσσερις τετραετίες στον νομό Αρκαδίας και ευρύτερα στην πολική σκηνή της χώρας μας.

Αρκάδες από κάθε άκρη του νομού και όχι μόνο αλλά και πολλές προσωπικότητες του χώρου της πολιτικής και του πολιτισμού βρέθηκαν στην παρουσίαση του εικονογραφημένου βιβλίου του Νίκου Καλτεζιώτη που φέρει ως τίτλο «Οι κύκλοι της ζωής μου» και αναφέρεται στη βιογραφία σε προσωπικό, επαγγελματικό και ασφαλώς σε πολιτικό επίπεδο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Γιώργος Αναστόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΚΤΥΠ Τίμος Κατσίπος, η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας Βάλια Μαυραιδοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου Γιώργος Λυτρίβης , ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης Δημήτρης Φωτόπουλος , ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλης Ψυχογιός αλλά και φίλοι του σπουδαίου Αρκά πολιτικού Νίκου Καλτεζιώτη.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης και ομιλητές ο Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω Σωτήρης Μπρέγιανος (διαδικτυακά), ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου Κωνσταντίνος Καλύβας, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Δημήτρης Τσιόδρας και ο Σύμβουλος Επικοινωνίας και Επιμελητής της Έκδοσης Ευάγγελος Κασσαβέτης.

Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν η αρχιτέκτων, γραμματέας της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής Ηλέκτρα Σταματοπούλου, το μέλος του Δ.Σ. της Παγγορτυνιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και Γενική Γραμματέας της Παγγορτυνιακής Ένωσης Ελένη Παπαγιάννη αλλά και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κάψια.

Άπαντες μίλησαν για την προσωπικότητα , το έργο, την πολιτική του διαδρομή, την προσφορά και την αγάπη του για την Αρκαδία με τον Νίκο Καλτεζιώτη εμφανώς συγκινημένο να εισπράττει το θερμό χειροκρότημα στην αίθουσα.

Ο ίδιος ο Νίκος Καλτεζιώτης αφιέρωσε στην ομιλία του αυτό το βιβλίο στην οικογένεια του και στην σύζυγο του στέλνοντας το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους όσους βρέθηκαν και τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Αυτή ήταν η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Καλτεζιώτη καθώς είχε προηγηθεί και αυτή στην Αθήνα (πατήστε ΕΔΩ).

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Καλτεζιώτη στη Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.