Η παράνομη στάθμευση είναι «must» για την Τρίπολη και το καλοκαίρι...

Η παράνομη στάθμευση είναι «must» για την Τρίπολη και το καλοκαίρι...

Αύγουστος 09, 2019 - 11:26
0 σχόλια

Είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο: στην Τρίπολη έχουμε έλλειψη χώρων στάθμευσης. Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για κάθε παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Χθες το βράδυ, επικρατούσε το αδιαχώρητο στους δρόμους του κέντρου της πόλης μας. Πολλά τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα όσο πιο κοντά -ή και πάνω- στους πεζοδρόμους και στα καφέ της πόλης. Όπως το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, το οποίο εντοπίστηκε από την Τροχαία παρκαρισμένο επάνω στο πεζοδρόμιο της οδού Γρηγορίου Ε' και ο οδηγός του «κέρδισε» το χαρτάκι της κλήσης.

Λίγα μέτρα πιο πίσω, υπάρχει, πάντως, ιδιωτικό parking.

Καλοκαίρι και οι δρόμοι της Τρίπολης έχουν γεμίσει κόσμο. Ντόπιοι και πολλοί επισκέπτες κάνουν τις βόλτες τους στην πόλη. Τις βραδινές ώρες επικρατεί το αδιαχώρητο στους πεζοδρόμους. Δεν καταλαμβάνουμε θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ, δεν παρκάρουμε πάνω σε διαβάσεις, δεν παρκάρουμε πάνω σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους...

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.