Η οικογένεια του Δημήτρη από την Τρίπολη στο «Lucky Room» (pics,vid)

Η οικογένεια του Δημήτρη από την Τρίπολη στο «Lucky Room» (pics,vid)

Φεβρουάριος 13, 2017 - 10:53
0 σχόλια

Την οικογένειά του στο δωμάτιο της τύχης έκλεισε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος από την Τρίπολη προκειμένου να βγει νικητής και να διεκδικήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο, όπως ανέφερε, ήθελε να το επενδύσει  σε μία δική του δουλειά.

Ο κ. Κώστας και η κ. Σοφία γονείς του Καλογερόπουλου καθώς και φίλος του ο Αργύρης Σωτηρακόπουλος ο πρωταθλητής ποδηλασίας, επίσης από την Τρίπολη στήριξαν τον Δημήτρη σε αυτό το παιχνίδι και επέλεγαν το κουμπί με τα χρήματα τα οποία θα διεκδικούσε ο παίκτης που έλαβε συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι «Lucky Room» του Antenna με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Δημήτρης κατάφερε να κερδίσει τις περισσότερε ερωτήσεις και έβαλε την οικογένειά του στο 6ο λεπτό να διεκδικήσει 5.000 ευρώ και στο 15ο λεπτό κερδίζει 10.000 ευρώ.

Κορυφαία στιγμή στο παιχνίδι το 37ο λεπτό στο οποίο η οικογένεια διεκδικούσε το ποσό των 50.00 ευρώ.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ και την αγωνία της οικογένειας, τους πανηγυρισμούς αλλά και για το αν αυτοί κατάφεραν να φύγουν με κάποια χρήματα από το ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι του Antenna.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.