"Η Μυθική Πελοπόννησος" παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής (photos&video)

"Η Μυθική Πελοπόννησος" παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής (photos&video)

Φεβρουάριος 25, 2013 - 22:14
20 σχόλια

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και με την παρουσία της υπουργού τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη παρουσιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη το brand name της Πελοποννήσου "Η Μυθική Πελοπόννησος".

Μία παρουσίαση που κατέπληξε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε, ενώ αίσθηση προκάλεσε η προβολή δύο πολύ πετυχημένων βίντεο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως τόπου προορισμού που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των επισκεπτών και να προσφέρει την ευκαιρία για μοναδικές εμπειρίες.

Πολιτισμός, φυσικό περιβάλλον, γαστρονομία, άνθρωποι, τοπία, ιστορία, μνημεία, παραλίες και πολλά ακόμα συνθέτουν το σκηνικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Πύλης της Πελοπόννησου, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης καλώντας όλους να επισκεφτούν τον τόπο και να τον ζήσουν από κοντά. 

Ο κ. Τατούλης εξήγησε το στρατηγικό σχέδιο της Περιφέρειας και έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις νέες αεροπορικές συνδέσεις με το αεροδρόμιο Καλαμάτας, ενώ τόνισε ότι όλα γίνονται με συνέργειες και οι Πελοποννήσιοι έχουν αποδείξει ότι δεν κιοτεύουν.

Στήριξη παρείχε στην προσπάθεια της Περιφέρειας και η κα. Κεφαλογιάννη που τόνισε και αυτή με τη σειρά της ότι ο τουρισμός θέλει συνεργασία και ολοκληρωμένο σχέδιο και ανέφερε ότι η Πελοπόννησος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να γίνει αγαπημένος τόπος προορισμού και να προσφέρει συγκινήσεις και νέες εμπειρίες στους επισκέπτες της.

Στην παρουσίαση παρόντες μεταξύ άλλων οι Μητροπολίτες Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Φεβρωνία Πατριανάκου, οι αντιπεριφερειάρχες, ο πρόεδρος του ΠΣ, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι δήμων της Περιφέρειας και πολλοί άλλοι...

Το brand name "Μυθική Πελοπόννησος" περιμένει να το ανακαλύψετε....

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση και βίντεο από την εκδήλωση

Ε.Τ.

Video: 

youtube://v/VTkZSm0iQqQ

youtube://v/ZUe8y-WhfPs

youtube://v/vGeJGGzOKLs

youtube://v/BQzHWNSvOcs


20 Σχόλια

Οι 9 στους 10 θάχουν να λένε ότι έχουν πάει στο Μέγαρο Μουσικής!!!!

apotropea sxolia!! συγχαρητήρια!!! Πολύ ωραίο σχόλιο. Σκέψου, όιτ ο Βαγγέλης ο Γιαννακούρας και η Νικολάκου, με το extreme γκρι φόρεμα ήταν στο Με΄γαρο μουσικής!! Σκέψου τι ναυάγια βλέπουμε, στο μύθο της μυθικής πελοποννήσου!!! Υ.Γ. παιδιά και να το κόψετε, μου αρκεί που μπήκατε στη διαδικασία να το ράψετε πριν το κόψετε!!!

Ακου στο καστρί ΚΥνουρίας, μάθανε και τη φράση BRAND NAME!!! Μπράβο εξέλιξη!!

Πολύ φτωχή η παρουσίαση για μια Πελοπόννησο. Ελειπαν βασικά στοιχεια της ιστορίας μας και πολλά αξιοθέατα της περιοχής μας. Μου έδωσε την αίσθηση ότι όλα τα video ήταν φτιαγμένα στο πόδι. Πολύ φτωχή δουλειά , μετά από δύο χρόνια παρουσίας της αιρετής Περιφέρειας. Περιμέναμε δύο χρόνια πιστεύοντας ότι θα γινόταν κάτι καλύτερο.

Πολύ φτωχό το κείμενο για την Τρίπολη. Δεν προσελκύει τον επισκέπτη καθόλου το αντίθετο μάλιστα. Δεν είμαστε στο 1980 , υπάρχουν καταλύματα , εστιατόρια , νυκερινή ζωή, μαγαζιά για αγορές. Κρίμα τόσα λεφτά. Ούτε ένα βρακί δεν μπορούμε να πουλήσουμε. Δεν το είδαν το κείμενο οι επιτήδιοι!!! Αν δεν προσελκύσουμε ξένο κόσμο του χρόνου θα είμαστε χειρότερα. Συγκεκριμένα μέσα στο κείμενο για την διαφήμιση της Τρίπολης γράφει ότι "δεν είναι ελκυστική κια δεν μπορείς να μείνεις πολλές μέρες.." Συγχαρητήρια σα να λες "Μην έρθετε καθόλου". Το Αλσος του Αγίου Γεωργίου το διαφήμισαν ;; Μπορεί εγώ να μην το είδα.

Κατι τέτοια έκανε και ο ΝΤΕΛΟΡ (που να βρίσκεται αυτη η ψυχή) στο ΗΡΩΔΕΙΟ.!!!!

"Η ελκυστικότητα της είναι περιορισμένη και προσφέρεται για μικρής διάρκειας διακοπές" Αυτό ακριβώς γράφει! Κρίμα....

Προσέξατε το Χάρτη της Πελοποννήσου; Δεν περιορίζεται μόνο στην Διοικητική Περιφέρεια. Μπράβο στον Τατούλη για αυτό. Δείχνει μεγαλοψυχία και πνεύμα ενότητας. Στα σχόλια για το Γιανακούρα και τη Νικολάκου, συμφωνώ και αναγνωρίζω το χιούμορ του συντάκτη. Όλο πανηγύρια και γουρνοπούλες. Που καιρός για Μέγαρο!! Για την προβολή της Τρίπολης ας φροντίσουν οι κάτοικοί της και οι Δημοτικοί άρχοντες γιατί η εικόνα της Πόλης στα μάτια των ξένων επισκεπτών είναι τελείως αρνητική και την την κατατάσσει στη πρώτη θέση των χειρότερων πόλεων της Χώρας. Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη για να συγκριθεί ακόμη και με τις γειτονικές μας. Εύχομαι η "Μυθική Πελοπόννησος" να μη γίνει "παραμυθική".

για την Πελοπόννησο πήγαν μέγαρο να μιλήσουν? γιατί? η κ. Κεφαλογι'αννη δεν ερχόταν παρακάτω?

Ρε ***, με πόσα ψευδόνυμα γράφεις? Ήμαρτον πια. Ξέρω ότι έκατσε άσχημα στα συριζάκια η βραδιά αλλά δεν είναι ανάγκη να σκοτώνεστε στα σχόλια δυσφήμησης όλη μέρα.

Σύμφωνα με το site ο μοναδικός τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών είναι ΜΟΝΟ η Ελαφόννησος. Εμείς πού είμαστε;;Εγώ που είμαι απο την Αρκαδία πού να το στείλω αυτό;; Αν δεν κοινητοποιηθούμε τον επόμενο χειμώνα δεν θα φάμε άλογο αλλά τα αυτιά μας!! Κρίμα και πάλι κρίμα !! Ανυπόγραφα κείμενα αλλά αυτοί που τα χειροκρότησαν δεν τα είδαν αυτά;; Μόνο να παίρνουν τηλέφωνα για ψήφους ξέρουν ....Έτσι θα προσελκύσουμε κόσμο να αφήσει χρήματα στο τόπο;;

Το Ναύπλιο που ήταν στην παρουσίαση αυτή , η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και ένα απο τα πιο σημαντικά τουριστικά και ιστορικά μερη?

Την εδήλωση ήταν ανάγκη να την κάνουν στο Μέγαρο? Δε μπορούσαν να την κάνουν σε μία πόλη της Πελοποννήσου? Αυτή δεν ήταν διαφήμιση της Περιφέρειας. Δυσφήμιση ήταν.

Διαβάστε όλοι στην Ελευθερία της Μεσσηνίας τους αθλους του Πετρή. Μιλάμε για πολύ γέλιο... Από εκεί έβγαλαν και την Περιφέρεια Μυθική?

Όσο για το...portal, δείτε αυτό της Κρήτης http://www.incrediblecrete.gr Και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Από ποιό δρόμο θα έρθουν οι τουρίστες;;;; Από τον Πατρών - Κορίνθου;;;;; Στο Αίγιο θα έχουν κάνει μεταβολή να ξαναμπούν στο καράβι...

Μίζεροι Τριπολιτσιώτες, το να βγαίνετε και να γράφετε στο arcadiaportal τις ****** σας ξέρετε καλά πως να το κάνετε, το να γράψετε ένα email ή να απευθυνθείτε και να καταθέσετε μια πρόταση βελτίωσης δεν ξέρετε. Άντε μπράβο! Πεζόδρομος ρε! Μέχρι εκεί!

Δεν είμαστε όλοι μίζεροι κύριε... υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην πόλη μας σε πολύ δεινή κατάσταση . Προσωπικά έχω στείλει e-mail στο Υπουργείο Τουρισμού, στη σελίδα του Τμήματος Τουρισμού Τρίπολης , στο site του Χιονοδρομικού χωρίς καμία απάντηση . Μόνο το ίδιο το site του Μythical Peloponnese απάντησε και είναι ανοικτό σε προτάσεις βελτίωσης σε ότι αφορά το Νομό μας και την πόλη μας. Αν μπείτε στο συγκεκριμένο site θα δείτε μοναδικό Τουριστικο προορισμό τεσσάρων εποχών έχουν την Ελαφόννησο. Εμείς δεν έχουμε τίποτα...; Ο νομός έχει κάνει βήματα προόδου : καταλύματα υπάρχουν όχι μόνο για διακοπές αλλά και για να διοργανώνονται Συνέδρια, εστιατόρια , νυκτερινή ζωή, όπως και καλό οδικό δίκτυο. Ελπίζω σε ένα χειμώνα με λιγότερη ανεργία .

γιατί "μίζεροι" κύριε? εσείς δηλ. σε τι διαφέρετε από εμάς? είστε πολύ αυστηρός αγαπητε αλλά όχι με αυτούς που πρέπει,σίγουρα θα έχετε τους λόγους σας...