Η μεγάλη εβδομάδα για Παναρκαδικό και ΑΕΚ Τρίπολης

Η μεγάλη εβδομάδα για Παναρκαδικό και ΑΕΚ Τρίπολης

Σεπτέμβριος 08, 2019 - 18:02
0 σχόλια

Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης διανύουν μέρες αγωνίας με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να δίνουν πραγματική μάχη με τον χρόνο και να βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις και επαφές η κάθε μία ξεχωριστά.

Η απόφαση της ΕΠΟ να τοποθετήσει τους δύο εκπροσώπους του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας δημιούργησε μια σειρά δεδομένων με τους πράσινους και τους κιτρινόμαυρους να προσπαθούν να εξαντλήσουν όλα τα απαιτούμενα περιθώρια για την ανεύρεση βιώσιμης οικονομικά λύσης που θα οδηγήσει τα δύο αυτά σωματεία στην συμμετοχή τους στην Γ' Εθνική.

Οι διαβουλεύσεις και οι επαφές με παράγοντες και φορείς είναι συνεχόμενες τόσο για τον Παναρκαδικό όσο και για την ΑΕΚ Τρίπολης με στόχο να βρεθούν συγκεκριμένοι οικονομικοί πόροι με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν καλά βάση του καταρτισμού των ομίλων πως θα χρειαστούν υπερβάσεις για την νέα σεζόν.

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου είναι πιθανόν να έχουμε εξελίξεις οι οποίες και θα οδηγήσουν στις τελικές αποφάσεις και από πλευράς Παναρκαδικού αλλά και από την ΑΕΚ Τρίπολης καθώς την Τετάρτη 11 του μήνα έχει ορισθεί η κλήρωση της Γ' Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο όλων αυτών Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους και την προετοιμασία τους με τις δύο ομάδες να δίνουν μάλιστα φιλικά παιχνίδια σε Διαβολίτσι και Γύθειο.

Η μεγάλη εβδομάδα των τελικών αποφάσεων ξεκινάει σε λίγες ώρες για Παναρκαδικό και ΑΕΚ Τρίπολης με την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου να αποτελεί μια κρίσιμη μέρα που όπως φαίνεται θα έχουμε εξελίξεις. 
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.