Η μεγάλη διακοπή δημιουργεί προβλήματα

Η μεγάλη διακοπή δημιουργεί προβλήματα

Δεκέμβριος 19, 2014 - 13:31
0 σχόλια

Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών έχει διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που έρχονται σε λίγες μέρες όμως η παρατεταμένη περίοδος εκτός αγωνιστικής δράσης δημιουργεί τα δικά της προβλήματα.

Η αγωνιστική δράση σταμάτησε το προηγούμενο Σάββατο 13  Δεκεμβρίου και αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στις 10 Ιανουαρίου του 2015. Μιλάμε λοιπόν για μία διακοπή 27 ημερών που είναι αρκετά μεγάλη.

Η διακοπή αυτή είναι σίγουρο πως βγάζει εκτός ρυθμού ομάδες που είχαν ανέβει στις τελευταίες αγωνιστικές χάνοντας έτσι την αγωνιστική τους ισορροπία ενώ και οι παίκτες που θα μείνουν τόσο καιρό χωρίς παιχνίδια  είναι δεδομένο πως θα χάσουν το αγωνιστικό τους ‘’μομέντουμ’’.

Η παρατεταμένη περίοδος της διακοπής του πρωταθλήματος δημιουργεί προβλήματα και στις διοικήσεις των ομάδων καθώς αυτό ζημιώνει οικονομικά τα σωματεία με αποτέλεσμα να χάνονται έσοδα από τα εισιτήρια και άλλους πόρους από τους αγώνες των ομάδων.

Το Ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη το ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2 όμως τέτοιες αποφάσεις και είναι σίγουρο πως δεν το βοηθούν στο να καλυτερέψει ακόμα περισσότερο.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.