Η «μάχη» της Μεγαλόπολης για Δόξα και Δημητσάνα

Η «μάχη» της Μεγαλόπολης για Δόξα και Δημητσάνα

Οκτώβριος 16, 2020 - 11:09
0 σχόλια

Ο πρώτος όμιλος του τοπικού πρωταθλήματος δεν περιλαμβάνει μόνο το Σαββατιάτικο ντέρμπι αυτό της Τεγέας με την ΑΕΚ Τρίπολης αλλά ακόμα ένα παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι μεταξύ της Δόξας Μεγαλόπολης και της Δημητσάνας.

Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές ομάδες του πρώτου ομίλου όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες σε μια αναμέτρηση με το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον και για τους δύο μονομάχους με φόντο την πρώτη τριάδα του πρώτου ομίλου.

Η γηπεδούχος Δόξα έχει ξεκινήσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο το νέο πρωτάθλημα καθώς μετράει τρία στα τρία, είναι στην πρώτη θέση ισόβαθμη με ΑΕΚ Τρίπολης και Τεγέα έχοντας 9 γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό όντας (μαζί με την Τεγέα) η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά η Δημητσάνα βρίσκεται στο -3 από την Δόξα καθώς μετράει δύο νίκες και μία ήττα στο πρωτάθλημα έχοντας απολογισμό σε αριθμούς 11 γκολ ενεργητικό και 4 παθητικό (όλα από την ΑΕΚ Τρίπολης στην πρεμιέρα).

Την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί στο πλαίσιο της Α’ Αρκαδίας και πάλι Οκτώβριο μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 26/10/2019 με την Δόξα να επικρατεί της Δημητσάνας με σκορ 1-0 στο γήπεδο της Μεγαλόπολης και πάλι για την τέταρτη αγωνιστική όπως και τώρα.

Το παιχνίδι της Δόξας Μεγαλόπολης με την Δημητσάνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 και μαζί με το άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τρίπολη είναι τα δύο σπουδαιότερα ματς της αγωνιστικής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.