Η Κύμη στην Basket League με «άρωμα» Αρκαδικού (pics)

Η Κύμη στην Basket League με «άρωμα» Αρκαδικού (pics)

Μάιος 22, 2016 - 15:19
0 σχόλια

Η ομάδα μπάσκετ της Κύμης ολοκλήρωσε το εφετινό της άθλο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο της στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ μετά την νίκη της με σκορ 67-56 επί του Φάρου Κερατσινίου το απόγευμα του Σαββάτου (21/5).

Στην Κύμη βρίσκονται και δύο ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί άνθρωποι στο φίλαθλο μπασκετικό κοινό της πόλης μας από την θητεία τους  στο παρελθόν στον Αρκαδικό και δεν είναι άλλοι από τον Ισίδωρο Κουτσό, τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη και τον Αλέξανδρο Σιγκούνα.

Ο Ισίδωρος Κουτσός αγωνίστηκε με την φανέλα του Αρκαδικού για μία πενταετία (2004-2009) όντας από τους ηγέτες της ομάδας και παράλληλα ζώντας την διαδρομή των κυανόλευκων μέχρι την Α2. Πλέον από το πόστο του assistant coach στο πλευρό του Βασίλη Μπρατσιάκου πανηγύρισε την άνοδο με την Κύμη στα σαλόνια της Basket League.

Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης με πέρασμα και αυτός από την Τρίπολη και τον Αρκαδικό την σεζόν 2012-2013 βοήθησε πάρα πολύ με την εμπειρία του και την ποιότητα του και πανηγύρισε την άνοδο με την ομάδα της Κύμης.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Αέξνανδρος Σιγνούνας όπου και αυτός την χρονιά 2012-2013 αγωνίστηκε με τον Αρκαδικό στην Α2 και φέτος κάνοντας μία εξαιρετική χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Basket League με την Κύμη. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.