Η κυανόλευκη αντεπίθεση για την παραμονή

Η κυανόλευκη αντεπίθεση για την παραμονή

Φεβρουάριος 04, 2016 - 16:15
0 σχόλια

Το ''πρέπει'' του Αρκαδικού να γίνει ορμητήριο προς την νίκη

Ο Αρκαδικός προετοιμάζεται για την ''μάχη'' της Κρήτης και το πολύ κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι με το Ρέθυμνο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League στο κλειστό γυμναστήριο ''Μελίνα Μερκούρη''.

Η δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα της Τρίπολης και το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων έχουν φέρει τον ΣΕΦΑ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και δίχως την δυνατότητα να για νέες απώλειες και ιδίως σε παιχνίδια όπως αυτό με το Ρέθυμνο που έχει τους ίδιους στόχους με τον Αρκαδικό που είναι  η παραμονή στην κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα οι κυανόελυκοι βρίσκονται μακριά από τις επιτυχίες 8 αγωνιστικές από τις 5 Δεκεμβρίου του 2015 δηλαδή  και την νίκη τους με 98-90 επί του Λαυρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Η αναμέτρηση που ακολουθεί με την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου αποτελεί τον πρώτο ''τελικό'' από αυτούς που έχει να δώσει ο Αρκαδικός πλέον μέχρι το τέλος της σεζόν και αποτελεί ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες που το καθιστούν κομβικής σημασίας.

Το Ρέθυμνο βρίσκεται δύο νίκες πάνω από τον Αρκαδικό στην βαθμολογία ήτοι διαφορετικά δύο βαθμούς και με δεδομένο πως στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Τρίπολη ο Αρκαδικός είχε πάρει το ροζ φύλλο αγώνα σε διαφαινόμενη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη αφενός πλησιάζει τους Κρητικούς σε απόσταση αναπνοής έχοντας σε ισοβαθμία το απόλυτο πλεονέκτημα και αφετέρου κάνει ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία του με μία εκτός έδρας επιτυχία σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο καθώς και το Ρέθυμνο αναμένεται να τα παίξει όλα για όλα θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την έδρα του για να πάρει μία βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο Αρκαδικός θα χρειαστεί πέραν της συγκεντρώσεις να πάρει το εκατό τις εκατό των παιχτών που κληθούν να αγωνιστούν για να έχει τύχη σε αυτό τον αγώνα.

Ο ΣΕΦΑ ψάχνει την τονωτική ένεση που θα τον βοηθήσει να αλλάξει την ψυχολογία του και να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση του ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο που μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την τελική αντεπίθεση της ομάδας της Τρίπολης.

Οι δύο τελευταίες προσθήκες του Άλεξ Λίτζιον και του Κάμερον Τζόουνς με τον πρώτο να κάνει ελπιδοφόρο ντεμπούτο και γεμάτο προσδοκίες με τον Ολυμπιακό αποδεικνύοντας πως έχει εξαιρετική επαφή με το καλάθι ήρθαν στην Τρίπολη για να βοηθήσουν την ομάδα σε τομείς που χώλαινε  και να καλύψουν αδυναμίες που σε κάποια ματς ενδεχόμενος να του στέρησαν και κάποιες νίκες.

Πλέον ο Αρκαδικός στην δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται, με την κλεψύδρα παιχνίδι με το παιχνίδι να αδειάζει και με δεδομένο πως κάθε αναμέτρηση από εδώ και πέρα που έρχεται είναι η ''ζωής σου ο θάνατος μου'' έρχεται αντιμέτωπος με το πρέπει της επιβίωσης του.

Αυτό το ''πρέπει'' καλείτε να γίνει το ορμητήριο της συνέχειας και η πηγή πάθους και ενέργειας στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν έτσι ώστε και με τις νέες προσθήκες ο Αρκαδικός να πάρει τις νίκες που τόσο έχει ανάγκη και να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Η ηρωική Κρήτη ας έμπνευση  τον Αρκαδικό για να ξεκινήσει από τον αγώνα με το Ρέθυμνο την μεγάλη ανατροπή που έχει να κάνει μέχρι να φθάσει στον τελικό του στόχο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.