Η «κιτρινομπλέ μάχη» στα χαφ και το γεμάτο ρόστερ

Η «κιτρινομπλέ μάχη» στα χαφ και το γεμάτο ρόστερ

Αύγουστος 03, 2015 - 11:25
0 σχόλια

Η εφετινή αγωνιστική χρονιά βρίσκει τον Αστέρα με αρκετές αυξημένες υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη καθώς οι ''κιτρινομπλέ'' θα βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους ομίλους του Europa League.

Ο Αστέρας με αστραπιαίες κινήσεις δίχως το άγχος της προηγούμενης χρονιάς αλλά με σχέδιο και πλάνο έχει κινηθεί εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι  παίρνοντας ιδιαίτερα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και από την Ελληνική αλλά και την διεθνή αγορά.

Πλέον είναι ευδιάκριτο πως ο Αστέρας διαθέτει ένα πλούσιο και γεμάτο ρόστερ σε όλες τις γραμμές  με ποδοσφαιριστές που μπορούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κάνουν περισσότερες από μία δουλειές κάτι που απαιτεί πλέον το σύγχρονο ποδόσφαιρο και είναι χαράς ευαγγέλιο για κάθε προπονητή.

Ο νευραλγικός χώρος της μεσαίας γραμμής της αρκαδικής ομάδας μοιάζει με ''πυρηνικό''  όπλο καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών με ποδοσφαιριστές που ο καθένας μπορεί να δώσει τα δικά του χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της ομάδας.

Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ντουντού, Γουάτο, Δημούτσος, Χαμντανί , Τσοκάνης, Μπερτόλιο και συνυπολογίστε ακόμα τους Ζησόπουλο, Τορμένα αλλά και τον Λανθαρότε που κατά συνθήκη μπορεί να δώσει λύσεις στην θέση του επιτελικού.

Ο Στάικος Βεργέτης έχει έναν πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο σχετικά με τον χώρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας του καθώς βλέπει πως ο υπάρχουν πολλές και ποιοτικές επιλογές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και να υπερασπιστούν και τα δύο συστήματα που δουλεύει στην προετοιμασία τον Αστέρα (4-3-3,  4-2-3-1).

Επίσης δεν αποτελεί μυστικό και το γεγονός πως  ο ανταγωνισμός μεγαλώνει με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό και να προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους κάτι που είναι κέρδος σε βάθος χρόνου για ολόκληρο την ομάδα.

Ήδη αυτό έχει ξεκινήσει να γίνεται αντιληπτό από τα πρώτα φιλικά με τον Αστέρα σε αυτές τις 4 μέχρι στιγμής αναμετρήσεις που έχει δώσει να έχει διαφορετικούς και περισσότερους από έναν πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι.

Η ''κιτρινομπλέ'' μηχανή σε κάθε της θέση και γραμμή μοιάζει να ξεχειλίζει από ταλέντο και ποιότητα από ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν με μεγάλο πάθος στις προκλήσεις της νέας χρονιάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.