Η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Θεοδώρα Ψαλτοπούλου επίτιμο μέλος της Αδελφότητος Δημητσανιτών «Γρηγόριος Ε'»

Η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Θεοδώρα Ψαλτοπούλου επίτιμο μέλος της Αδελφότητος Δημητσανιτών «Γρηγόριος Ε'»

Ιανουάριος 02, 2024 - 21:02
0 σχόλια

Η καθηγήτρια  της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Θεοδώρα Ψαλτοπούλου επίτιμο μέλος της Αδελφότητος Δημητσανιτών "Γρηγόριος Ε'" !

Την ανωτέρω τιμητική διάκριση, θα απονείμει η αδελφότητα Δημητσανιτών, στην κα Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, καθηγήτρια της Θεραπευτικής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ως ηθική ανταμοιβή  για την συμμετοχή της στην Αδελφότητα Δημητσανιτών ως Επιστημονικά Υπεύθυνη – Συντονίστρια του προγράμματος που δημιούργησε με την αδελφότητα Δημητσανιτών (Σύλλογος Αιμοδοσίας - Νοσοκομείο αναφοράς "Αλεξάνδρα"), για τον εθελοντισμό μεταμόσχευσης μυελού των οστών, καθώς και την  ετήσια προληπτική και θεραπευτική αγωγή κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Δημητσάνας, με τη μετακίνηση διακεκριμένων ιατρών από την Αθήνα, στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

Το πρόγραμμα επιτεύχθηκε μετά από συζητήσεις του προέδρου της Αδελφότητος Δημητσανιτών Φίλιππου Σωτηρόπουλου με την κα Ψαλτοπούλου.

Η αναγόρευση θα πραγματοποιηθεί στη εκδήλωση  της Αδελφότητος Δημητσανιτών, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, στο Divani Caravel Hotel.

(Η ανάρτηση του Κώστα Λάμπρου, στην ομάδα Δημητσάνα - Ανοιχτό ζωντανό μουσείο στο Facebook)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.