Η καλύτερη εμφάνιση της Δόξας στο πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν

Η καλύτερη εμφάνιση της Δόξας στο πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν

Φεβρουάριος 17, 2020 - 15:11
0 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης πήρε τεράστιας σημασίας νίκη σε βαθμολογικό πάντα επίπεδο επί του Πανθυρεατικού για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας και ταυτόχρονα πήρε βαθιά ανάσα διώχνοντας το άγχος που υπήρχε το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης στο πιο καθοριστικό ίσως χρονικά σημείο μέσα στην σεζόν γι' αυτή πραγματοποίησε κόντρα στον Πανθυρεατικό την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση φτάνοντας στην νίκη με 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου.

Το ένστικτο της επιβίωσης έγινε ορμή προς την νίκη με την ομάδα του Δημήτρη Μειδάνη να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο της Μεγαλόπολης το refuse to lose που απαιτείται σε τέτοιες περιστάσεις και ιδιαίτερα σε συμβολικούς αγώνες όπως αυτός με την δική του ξεχωριστή σημασία μιας και μιλάμε για ένα παραδοσιακό ντέρμπι με μια ομάδα με επίσης υψηλό στόχο.

Η Δόξα Μεγαλόπολης όχι απλώς πήρε τους τρεις βαθμούς αλλά το έκανε και με τον πιο πειστικό τρόπο όντας η απόλυτη κυρίαρχος σε όλη την αναμέτρηση έχοντας εκτός από τα δύο γκολ ένα δοκάρι και μια σειρά μεγάλων ευκαιριών με την πίεση ψηλά και τις παγίδες στο κέντρο να δίνουν στους κυανόλευκους πολλές μπάλες στην κατοχή τους.

Ενδεικτικό της πολύ καλής εμφάνισης της Δόξας Μεγαλόπολης είναι το γεγονός πως υποχρέωσε τον Πανθυρεατικό μια ιδιαίτερα ποιητική ομάδα στο να μην απειλήσει επιθετικά κόβοντας του την δημιουργία που είχε ως αποτέλεσμα να μην κάνει τελικές προσπάθειες.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα του Άστρους έχει τις απουσίες της με πιο πρόσφατη αυτή του Τάσου Σαμαρτζή με τον Γιώργο Κολιατσόπουλο να ρίχνει στην μάχη πολλά νέα παιδιά ηλικίας 14-15 και 16 ετών δείχνοντας τους πως αυτοί είναι το μέλλον του Παθυρεατικού.

Η Δόξα Μεγαλόπολης έφτασε τους 19 βαθμούς (ακολουθεί το άνευ αγώνα τρίποντο με τον ΠΑΟΚ) στον βαθμολογικό πίνακα της Α' Αρκαδίας με την νίκη της αυτή, πήρε αυτοπεποίθηση από την εμφάνιση αυτή και κυρίως έδιωξε μακριά σενάρια που την έμπλεκαν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.