Η καλοκαιρινή υπέρβαση και η συνέχεια στο ταξίδι...

Η καλοκαιρινή υπέρβαση και η συνέχεια στο ταξίδι...

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 15:12
0 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης,Ριέκα,Ντιναμό Μίνσκ,Κράσνονταρ κατόρθωσαν να αποκλείσουν τρεις αντιπάλους και να βρεθούν στους oμίλους του Europa League.

Ο Αστέρας Τρίπολης σε λίγες ώρες ταξιδεύει με προορισμό την Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα του σε φάση ομίλων του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ωστόσο για να συμβεί αυτό η Αρκαδική ομάδα έκανε το καλοκαίρι στα προκριματικά την δική της υπέρβαση μπαίνοντας στο κλάμπ   αυτών που κατάφεραν να προκριθούν μέσα από διαδικασία τριών προκριματικών γύρων πετυχαίνοντας έτσι ένα μοναδικό κατόρθωμα γράφοντας στην ιστορία του ακόμη μια σημαντική διάκριση.

 Η επιτυχία του Αστέρα να προκριθεί στους ομίλους του Europa League αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς, ότι μόλις τέσσερις ομάδες πέτυχαν τον ίδιο άθλο.

Tο τρομερό κατόρθωμα της μοναδικής ελληνικής ομάδας, που ξεκίνησε την περιπέτειά της από τον δεύτερο προκριματικό και κατάφερε να βρίσκεται στους ομίλους της συγκεκριμένης ευρωπαϊκής διοργάνωσης  είναι μια σπουδαία επιτυχία που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ο Στάικος Βεργέτης και οι ποδοσφαιριστές του.

Η προσπάθεια του Αστέρα και της Ντιναμό Μινσκ ήταν ακόμα πιο δύσκολες, συγκριτικά με τις άλλες δύο και αυτό γιατί ο Αστέρας και η Ντιναμό ήταν μόνο στο δεύτερο προκριματικό στο γκρουπ των ισχυρών. Στον τρίτο προκριματικό και στα πλέι-οφ ήταν στους ανίσχυρους, ενώ Κρασνοντάρ και Ριέκα ήταν στους ανίσχυρους μόνο στα πλέι-οφ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.