Η κακοκαιρία μπλοκάρει την κυκλοφορία στο κέντρο της Τρίπολης (photos)

Η κακοκαιρία μπλοκάρει την κυκλοφορία στο κέντρο της Τρίπολης (photos)

Δεκέμβριος 03, 2013 - 16:27
4 σχόλια

Λίγο η κακοκαιρία, λίγο οι παλιές κακές συνήθειες και οι δουλειές στο κέντρο και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν η πλατεία Αγίου Βασιλείου γίνεται Ομόνοια με έντονο κυκλοφοριακό.

Απίστευτες ουρές σε όλες τις οδούς γύρω από την κεντρική πλατεία που φτάνουν αρκετά μέτρα και όποιος επιλέξει να διασχίσει με το αμάξι του το κέντρο γύρω στις 12 το πρωί μάλλον θα χάσει αρκετό και πολύτιμο χρόνο.

Όπως και να έχει οι οδηγοί αλλά και οι πεζοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με την έντονη βροχόπτωση.

Άρθρο αναγνώστη

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

<p>Ετσι θελανε πεζοδρομο... αλλά μπροστά στη *****.... Στα παλιά μας τα παπούτσια οι χαζοί που σπάνε τα νευρα τους για να πάνε στη δουλειά τους.... Σα δε ντρεπόμαστε....</p>

Έχεις δίκιο.. Να καταστραφούν τώρα οι πεζόδρομοι και τα αυτοκινητα να αλωνίζουν παντού... και να διαλύσουμε και την πλατεία Άρεως για να περνάνε αυτοκίνητα. Και τα πάρκα, να τα κάψουμε... Τι τα θέλουμε; Να γίνουν δρόμοι. Και αν μπορείς κάνε parking το σαλόνι σου, για να μην ταλαιπωρείσαι ρε παιδί μου όταν πηγαίνεις για ύπνο... Μη σπάνε και τα νεύρα σου..

EXETE AKOMA ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ!ΟΠΟΤΕ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ...ΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

Για ποια κακοκαιρία μιλάμε ακριβώς, η οποία στάθηκε και αιτία για το κυκλοφοριακό κομφούζιο; Αφενός, δεν υπήρξε τυφώνας, χιονοστιβάδα ή πλημμύρα που να δικαιολογεί τέτοια εικόνα πανικού (ψιλόβροχο έπεφτε και έκανε και παγωνιά, έλεος, Δεκέμβριος είναι), αφετέρου αυτή είναι μια συνηθισμένη εικόνα της Τρίπολης, μια καθημερινή...Από πού πέσατε εσείς, από το φεγγάρι ή από τον Άρη; Μα πάντα η τρίχα να γίνεται...τριχιά;